hesabın var mı? giriş yap

  • (bkz: işe yarar netflix araçları)

    "unogs : web sitesi. netflixte hangi filmlerin olduğunu gösteriyor. hangi ülkede hangi içerik var arayabilirsiniz. ayrıca korku/fantastik film vs. diye arama yapabilirsiniz. en kullanışlı özelliği ise (bana göre) son bilmemkaç günde hangi içeriklerin eklendiğini görebilirsiniz.

    film scores for netflix : chrome eklentisi. filmlerin üzerinde ufak bir kutucukta imdb, metascore gibi puanlarını gösteriyor. istediğiniz puan türlerini seçebiliyorsunuz.

    super netflix : chrome eklentisi. netflixe epey özellik ekliyor. video hızlandırma, bilgisayarınızdan altyazı ekleme (proxy ile kullanırsanız işe yarayacak bir özellik. proxy demişken opera tarayıcının proxy servisi ile netflix'i bir kaç farklı ülkeden kullanabilirsiniz veya internette satılan servislerden birini alabilirsiniz), video kalitesini istediğiniz gibi seçme (otomatik video kalitesini kapatma) vs.

    subflicks : web sitesi. eğer netflix'e altyazı ekleyeceksiniz bu servisi kullanmanız gerek. klasik .srt uzantılı altyazı dosyasını .dfxp'ye çeviriyor. ayrıca bu altyazıları yedekliyor. netflix'e altyazı eklerken burdan altyazıyı dönüştürüp eklemelisiniz.

    flicksurfer : web sitesi. unogs'un farklı hali. biraz daha kullanışlı, tasarımı daha iyi. ancak içerik kısmında türkiye yok. unogs neredeyse tüm ülkeleri kapsıyor.

    flix plus by lifehacker : chrome eklentisi. netflix'e yeni özellikler ekliyor. aynı içeriklerden birini karartıyor, rastgele bölüm özelliği ekliyor, kısayollar eklemenizi sağlıyor vs.

    netflix enhancer : chrome eklentisi. imdb puanı vs. ekliyor, içerikte düzgün arama yapmanızı sağlıyor (imdb puanı min 6 olan dramaları listele gibi)

    netflıx'te izlemeniz gereken 5 şey : youtube içeriği. kafeinsiz kanalının aylık olarak yaptığı netflix'te izlenmesi gereken 5 içerik. ileride devam ederlerse epey güzel bir içerik.

    reddit/netflixbestof/ : subreddit. netflix hakkında en iyiler, şuna benzeyen dizi/filmler, haberler vs. gibi içeriklerin paylaşıldığı subreddit. reddit kullanıyorsanız kullanmakta fayda var.

    netflix super browse : chrome eklentisi. ücretli. netflix'in alt kategorilerinin hepsini gösteriyor. ayrıca hangi içeriğin ne zaman netflix'ten çıkacağını vs.'de gösteriyor.

    netflix party: chrome eklentisi. arkadaşlarınızla mesajlaşarak bir şeyler izlemenizi sağlıyor.

    netflix roulette, smartflix, allflicks gibi siteler var ancak bunlar yukarıda bahsettiğim iki site gibi netflix içi arama motorları. iki tane eklediğim için bunları eklemedim.

    turflix.com : web sitesi. netflix türkiye arama motoru. @carpsa söyledi :)"

  • ne zaman ki ödemem gereken miktar ...,20 olur, korkarım. cebimde de ...,25 lira oldu mu gör gerginliği...

    - para üstünü almayıp "üstü kalsın" desen "artize bak sanki para üstü de bir şey olsa bari..." denecek.
    - para üstünü beklemeden oradan uzaklaşsan kısa süre sonra "beyefendi para üstünü almadınız" diye çağırılacaksın.
    - para üstünü beklesen "ulan adama bak 5 kuruş için bekliyor ne açgözlü pinti adammış" denecek.

    siz en iyisi kart kullanın.

  • sadece annelerin misyonudur.
    kardeşim olana kadar kullandığım kalıptır.
    -anneee bittiiiiie
    -geldim canım

    işte bu kadar.
    ne zaman ki anne kardeşi doğurmak için hastaneye yattı, biz babayla kaldık.

    baba da dayadı yumurtayı; sabah haşlanmış, öğlen sucuklu akşam soğanlı yumurta..

    -babaaa bittiiieee
    -aferin, gel de kestane ye.
    -??????
    -baba?
    -efendiim?
    -bittiiiii?????
    -aferin kızıma, hadi ellerini yıka gel.
    -aha?

    çözdük olayı baba sayesinde. teoriyi pratiğe aktarabildik.

  • bir bilgiyi yasaklamaya çalıştığınızda, istemediğiniz bir şekilde bu bilginin hızla yayılması durumudur.

    ismini barbra streisand'ın bir internet sitesinde malikanesinin havadan fotoğraflarının yayınlanması üzerine bu siteye ve fotoğrafları çekene dava açması, davayı kaybettiği gibi bunun sonucu olarak söz konusu fotoğrafın hit manyağı olmasından almıştır.

  • kendisini ribery ve robben desteklerken rvp'yi kariyeri boyunca hollanda, arsenal ve manu'da mehmet yozgatlı ve niyazi güney desteklemiştir.