hesabın var mı? giriş yap

  • bir simitçi "yemek için mi abi" diye cevaplamıştı. burdan ona sesleniyorum tekrar görüşebilir miyiz acaba??

  • özeti şudur;

    https://www.youtube.com/watch?v=hykolm75h8y

    şimdi bu sığırın aldığı rebolarla hızlı hücuma çıktığını söyleyenler, pivottan sonra yarı sahayı geçmesi mi daha sağlıklı oluyor, yoksa pivot topu havada alıp ona nispeten uzun bir pas verdiğinde koşup yarı saha civarında olması mı daha doğru olurdu bunu da bir düşünüp anlatsınlar bize. adam sanki ribaundı kendi alınca direkt ışınlanıyor rakip potaya. top elindeyken pivot pasından hızlı gidiyor galiba.

    ben okc fanı değilim, durant'ı da dünya kupası finalinde bizi tek başına pestil ettiği günden beri pek sevmedim. ama durant hayatının en doğru kararını vermiştir bu malı çöplüğünde bırakıp gittiği gün. yabancıların tabiriyle bu westbrick denen herif de okc taraftarı medyasına oynayarak tüm ipleri eline almış vaziyette. kendisini sözlükte bile böyle savunan bir tayfa varken o küçük takımda franchise oyuncu olarak bol bol istatistik kasar bundan sonra. ama bu kafayla yüzük müzük takamaz.

  • bugun ekrem ımamoglu ile yaptigi programda kendini rusva etmistir.

    ekrem ımamoglu "ben ıstanbul belediyesi`ndeki israfi anlatayim" dedi,
    "onu anlattiniz" dedi,
    adam "hayir, anlatmadim" dedi,
    "sure doldu" dedi,
    "bana 12 dediler" dedi,
    "o zaman reklama gidelim" dedi.

    utanmaz adamlar.

  • afganistan ve pakistan'dan sonra sınır kapılarının sonuna kadar açılacağı bir milleti daha keşfetmiş olduk. ey nijeryalılar siz de gelin bir siz eksiksiniz bu ortadoğu bok çukurunda.

  • sigaranın fiziksel bağımlılığının (nikotin ihtiyacı) geçmesi 21 gün kadar sürüyomuş. asıl bırakması zor olan el alışkanlığı dudak alışkanlığı gibi psikolojik etmenlermiş.bunlar içinde şöyle çareler var.

    1-sigarayı ters tutun, küllüğe ters koyun: refleks haline getirdiğiniz sigara içme olayını daha dikkatli yapmanızı sağlıycaktır. her daim sigara içtiğinizin farkında olacaksınız. olmassanız parmak araları su toplamış, dudaklarıda börek gibi şişmiş bi tiryaki olarak hayata devam edersiniz.

    2-her sigara içtiğinizde bitiminden sonra bir sigara daha yakıp onun yanışını izleyin hiç içmeyin:
    bu ikincisi bayağı yararlı oluyomuş ama nası olduğundan pek haberdar değilim.

  • aralik 2003, brezilya:

    arkadas - sizde hirsizlarin elini kesiyorlar mi?
    ben - yok, kanunlar ayni buradaki gibi. hapis filan.
    arkadas - aslinda kesmek lazim.
    ben - ...