hesabın var mı? giriş yap

  • •reklama verdiğiniz paraları kupon yapıp üyelerinize dağıttın.
    •satıcılardan aldığınız komisyon oranlarını düşürün.
    •sepetteki ürünleri 9 dk ile güvenli hale getirin.
    •ürünlerin açıklama kısmına hangi kargo şirketi ile gönderileceği bilgisini ekleyin
    •çağrı/müşteri hizmetleri personeliniz olumlu/olumsuz iki cevap verip müşterileri yanıltıyor.
    filtrelemeyi düzeltin. yanlış kategoriye ürün yerleştiren satıcıları uyarın. temel gıda ürünlerinde sütyenin ne işi var.
    •çakal satıcıları uyarın adidas adı altında lotto kakalayan arkadaşı özellikle uyarın.
    •bankalarla daha fazla çalışın. bonus/taksit imkânlar yaratın.
    •üyelik hesaplarının güvenliği çok yetersiz iki adımlı dogrulama gibi ek önlemler getirin.
    •reklamlar milletin canını sıkıyor bu uyarıyı dikkate alın artık. millet reklam istemiyor icraat istiyor. kupon dağıtın.

    sk: yeni talepler eklendi.

  • eve kız arkadaş getirilir.anneyle tanıştırılır.anne evden giderken bombayı patlatır;

    -kızım bak oğlumu üzme,ne isterse ver.
    +...?!

  • rusyanın bombalaması sonrasında çıkmıştır. tanklarda santral çevresinde.

    vurulma anı - vurulma anı 2 - yangın görüntüsü

    -nükleer santralin basın servisine göre, devam eden yangın nedeniyle itfaiye ekipleri yangın yerine yaklaşamıyor.

    -rüzgar istasyonun yanından ukrayna'nın güneydoğu kısmına ve büyük rus şehirleri yönünde esiyor: rostov-on-don ve krasnodar

    -energodar belediye başkanı dmitry orlov, rusya'yı nükleer santrali bombalamayı derhal durdurmaya çağırdı.

    -ukrayna dışişleri bakanı: "rus ordusu, avrupa'nın en büyük nükleer santrali olan zaporizhzhia’ya dört bir yandan ateş ediyor." "yangın çoktan çıktı. patlarsa, çernobil'den 10 kat daha büyük olacak." "ruslar derhal ateşi kesmeli, itfaiyecilere izin vermeli."

    -ruslar buranın idari bina olduğunu ve santral üzerinden kıyamet koparıldığını iddia ediyorlar,bir bakıma haklılar rusya bölgede bir nükleer patlamanın kendilerine de oldukça çok zarar vereceğini biliyorlar. bölge haritası çatışma ve yangının olduğu bölüm santral yönetim binası, sarı bölge ise nükleer santral kısmı.

    - ruslar yangının söndürülmesi için itfaiyecilere izin verdi.

    -ukrayna başkanı zelensky'den acil durum açıklaması: “termal kameralarla donatılmış rus tankları, atom reaktörlerine ateş açıyor.” “neye ateş ettiklerini biliyorlar. buna hazırlanıyorlar.” “bu tarihte ilk kez oluyor! daha önce hiçbir ülke nükleer reaktörlere ateş açmadı.” “terör devleti nükleer teröre başvuruyor.” “zaporozhye’de patlama olursa bu her şeyin sonu olur, avrupa’nın sonu olur.” “çernobil’de bir reaktör vardı. burada altı tane var. rusya yeni bir çernobil istiyor, ama altı kat büyüğünü.”

    -zaporizhzhya nükleer santral başkanı ıgor murashov: "mümkün olan her şeyi yapıyoruz ama yangın devam ediyor, itfaiyecilere izin verilmiyor. büyük riskler var. santralde çatışmalar sürüyor."

    -energodar belediye başkanı dmytro orlov, zaporizhzhya nükleer santralinde yaralılar olduğunu söylüyor.

    edit: güncellemeler.

  • kirli sepetinden cikarabildiği şeyleri* * * taa arka odadan salona getirip, "bak senin için avlandım" tavrıyla ayağımın dibine bırakması.

    sweatshirt gibi büyük parçaları da 1-2 metre kadar zorla sürükleyip, yorulunca ağlama benzeri tuhaf bir miyavlamayla beni ayağına çağırması. yanına gidene kadar avaz avaz miyavlaması.

    kör olduğu için, ağzına aldığı parçanın büyüklüğünü kestiremeyip, yatak örtüsü, pike gibi kocaman şeyleri de taşımaya yeltenmesi. ki bu girişim, ancak yataktan yere inebilmekle sonlanıyor haliyle. olsun, o yine de ağzında pikenin ucunu bırakmadan beni çağırıyor. gidiyorum, bana sunduğu avını alıp, başını okşuyorum, gururlanıyoruz ailecek.

  • tek soruluk muhteşem test.

    faşist misiniz?
    a-) hayır
    b-) evet

    b'ler çoğunluktaysa faşistsiniz.

  • hedefleri bir garip operasyon. istanbul'un belki de en tontik, en chp'li, en kedici mahallesinde oturuyorum. işten eve gelirken 3-4 polis arabası ve ellerinde silahlarla tem polislerini görmüş anlam verememiştim. abi bizdeki en büyük terör kedi kısırlaştırma meselesinden çıkıyor burada ne işiniz var ya?
    kahrolsun federaller.

  • güncel edit: ekonomi bakanı berat albayrak'ın istifa ettiği iddia ediliyor. kendi şahsi instagramından paylaşım yapmış.

    işte görmek istediğimiz sanatçılardan. kral o nasıl tweettir öyle. taşaklarına beton yetmez.

    sanatçılar, ülkenin aynasıdır. ama bizde herkes emcüklemeye alıştığı için çok farklı tepkiler göreceğine inanıyorum.

    soru işareti: belki de acun, gökhan özoğuzu diğer sanatçılar gibi yalamadığı için o ses türkiyeden jürilikten çıkarttı. tabi bu bir soru işareti ve ortalıkta gezen iddiadır.

    edit: tweetin altı hemen paralı trollerle dolmuş.

    edit2: arkadaşlar fav olayı sonrasında takip etmeniz gereken, web sitesi olur, içerik olur, yani size katkı sağlayabileceğini düşündüğünüz şeyler için geçerli. benim yorumuma fav atmanız size bir şey kazandırmaz. şükelaya basmanız daha mantıklı, selamlar.