hesabın var mı? giriş yap

  • 7,5 saatlik kısa (yuh lan, bu kısaysa uzunu düşünemiyorum) fragmanı yayınlandı. https://vimeo.com/160627722

    herif birkaç yıldır ciddi ciddi 720 saatlik, tek planlı film çekiyor. manyak yeminle manyak. dayak yememiş bu. isveçliymiş zaten. oradakilerin çok sıkıldıkları söyleniyordu da bu kadar mı sıkılır insan? neyse sinema bu değil ama.

  • ayça-orçun çifti yeni ayrılmıştır;

    ayça: artık çoooooook yalnız, çoooooook mutsuz :(:(
    orçun bunu beğendi
    melih bunu beğendi

    ayça: orçun aşkolsun :(
    orçun: kendin istedin! melih kim?

  • size saygısız davranan erkeklere/kadınlara aşık olmak, peşlerinden koşmak.
    daha doğrusu, genel olarak size saygısı olmayan, nezaketten haberi olmayan ya da nezaketi, centilmenliği, hanımefendiliği, kibarlığı zayıflık gibi gören insanlarla arkadaş olmak.

  • pakistanlı nükleer fizikçi.elektromagnetik etkileşimle, elemanter parçacıkların zayıf etkileşimi denen olayın her ikisini birden kapsayan bir kuramın geliştirilmesine ilişkin çalışmaları nedeniyle 1979 nobel fizik ödülünü steven weinberg ve sheldon lee glashow ile paylaştı. nobel ödülü alan ilk pakistanlıdır. lahordaki devlet yüksek okulunda öğrenim gören abdüsselam, 1952'de cambridge ünv.de matematik ve fizik doktorasını tamamladıktan sonra lahor'a döndü ve bitirdiği okulda metematik profesörü olarak görev aldı. 1954'te bir kez daha ingiltereye gitti ve cambridge'de matematik dersleri vermeye başladı.1957'de londradaki imparatorluk fen bilimleri ve teknoloji yüksekokulunda kuramsal fizik profesörlüğüne, 1964'te italyada trieste'deki uluslararası kuramsal fizik merkezinin yöneticiliğine getirildi.

  • dünyanın en buruk hislerini yaşatır. yalan değil, bazı arkadaşlarımın, cebinden tomarla para çıkardığı babalarını garipserdim, özenirdim.
    çocuksundur, düşünmeden istersin bir şeyler, mahçup bir ifadeyle "bakarım ben, hallederiz" deyişlerini unutamam babamın. ikinciye soramazsın zaten, isteyemezsin, çocuk aklınla hevesin kırılmıştır. yatıya misafir gelecek, tuvalet kağıdı alamazdık, misafir yabancı değildi, bize destekte bulunurdu da alırdık, buruldukça burulurdu içimiz. hayatı boyunca borç ödeyen, hala da ödemekte olan, okullarımıza, düğüne derneğe, evine para yetiştirmek için kredi çekmekten başka toplu bir para kaynağı olmayan, derdine dert, borcuna borç katan, yine de buzdolabını boş tutmayan babama daha iyi bir evlat olamadığım içindir asıl pişmanlığım. daha iyi okullarda okuyup, daha iyi bir meslek edinebilirdim diyorum şimdi. o yüzdendir ki onu hayal kırıklığına uğratmamak, başarılı ve mutlu bir hayat kurmak için tırmalıyorum sevgili sözlük.

    fakir edebiyatı yapmak değil de unutamamak bu, hatırladıkça gözlerin dolması durumu bu.

  • garip şekilde hoşlandığım yorgandır. ağır olsun, sıcak olsun hatta bir de kundak olayım oh mis.

  • durumu olmayan vatandaşı daha rahat skin diye değil mi?
    kırtasiyeler basit bir ürünü bile ne kadar farkla satıyor biliyoruz.