hesabın var mı? giriş yap

  • yine bir başka gün şöyle bir diyalog yaşanmıştır, akbilin bir kitaba ihtiyacı vardır, fakat bir türlü bulamamış ve sinirlenmiştir;

    akbil: öteki olmak, ötekiyle yaşamak var mı?
    kitapçı: yok, baskısı bitti
    akbil: e baskısı bittiyse yeniden basalım
    kitapçı: hanım efendi bitti diyorum, nesini anlamıyorsunuz?
    akbil: tamam ben de anlıyor ve çözüm önerisinde bulunuyorum, bittiyse basın gelsin, gönder gelsin abi, yoksa üretilir, üretilmez mi?
    kitapçı: ^%&+&+/.

  • kovulma değildir ama çok çirkin bir andır. adama teşekkür eder gönderirsin, reklam veya tanıtım girer sonra da o yokken haberini okursun. adab-ı muaşeretten bîhaber, doğru iletişim kurmayı beceremeyen iki kadın gördüm ben orada...

  • bekarları "niye evlenmiyorsun", evlileri "niye çocuğun yok" diye sıkıştırmak. evet türk halkı bunlardan sapıkça bir zevk alıyor!

  • got kadar evlerimiz oldugundan mutevellit ozguvenle ilgisi olmayan gudu.

    su asagilik kompleksinden vazgecin bi olom. ulan bir nesil oncesinin odasi bile olmazdi da dösegi orta yere sermez miydi bu ozguvensiz dediginiz millet.

    bi haltı da "bilmem kim soyle yapiyo, biz boyle. o zaman bizde bi bozukluk var" diye yorumlamayin be ya.

    ayrica yatagi ortaya koyunca haliyi gotumuze mi sokacaz afedersin.

    edit. edep.

  • havacılıktan ve havacılık kazalarından bir haber olan, her kuralın kendi ülkesinde olduğu gibi insanları soymak için konulduğunu düşünen yazar beyanı.

    2015 yılında sharm el sheikh'den kalkıp saint petersburg'a giden rus metrojet havayollarına ait airbus a321 uçağı, 330 ml alüminyum içecek kutusuna koyulan sıvı patlayıcının patlatılması ile düşürülmüştür.

    istihbarat çalışmaları teröristlerin bu durumla ilgili uzun zamandır denemeler yaptıklarını, patlayıcıları içecek kutuları içinde sokmanın kolay olduğu bilgisini paylaştıklarını ortaya çıkarmıştır.

    aft cargo bölümünde bagaj içerisinde patlatılan 330 ml sıvı patlayıcı 30.000 feet üzeri irtifada ani basınç kaybının da etkisi ile uçağın kuyruk bölümünü koparmaya yetmiştir.

    on 18 november 2015, isil published pictures of what it claimed was the type of bomb in its dabiq online magazine, claiming to show the three ied components including a schweppes soda can containing the explosive charge, a military-grade detonator and switch. in the same month russian defense minister sergey shoygu announced that the sinai branch of isil was responsible for downing of the flight.

    kaynak: https://en.m.wikipedia.org/…ki/metrojet_flight_9268

  • sen aksaray'ın kaynağını açıkla da ben akepe'ye oyumu vereyim şeklinde karşılık verdiğim açıklama.