hesabın var mı? giriş yap

  • sanırım bu durumda ayhan ogan bir sıfat sahibi oluyor. hayırlısı.

    edit: canlı yayında ilgili şahsın kendi ağzından sarf edebildiği kelimeyi ben burada kullanınca hukuki bir problem olabiliyormuş. bu hususta uyarı veren ekşi yönetimine de selam ederim.

  • anonymous'un türkiye'yi almanya ile falan karıştırdığını düşünüyorum.

    bakın güzel hekır kardeşlerim. bu adamların ses kayıtları çıktı, evlerinde tomar tomar para bulundu. adam "ben yapmadım xd" deyip sıyrıldı işin içinden. sen bunu yollasan nolur, yollamasan nolur?

    ayrıca 3 gb dosya yüklemiş pezevenkler. ulan norveç mi burası? ben bir mp3 indirmek için 4-5 dakika bekliyorum bazen.

    debedit: ilk debemi biraz bencilce kullanmak istiyorum sayın sözlük. 25 gün sonra girecek olacağım sınavda* yaşlı anamın istediği yere gideyim, dua edin, mutlu olsun kadıncağız. seviyorum seni anne.

  • aralarında olduğum sözlük yazarları. ben bi keresinde sonradan internet cafenin sahibinin oğlu olduğunu öğrendiğim bir lise elemanıyla counter'da çatışmıştım. kurşun kulaklığımı sıyırmıştı. bir ara sokaktı, köprü çıkışı. teröristler gelip yanıma saydırmıştı. kulaklık düştü. sürem falan doldu zaten kalktım masadan sonra.

  • --- spoiler ---

    siyasetci allah'a hesap veririm diyerek kacamaz, allah'a hepimiz hesap verecegiz. sen halka da hesap vereceksin
    --- spoiler ---

    gol ustune gol bir yayin. nagehan'in surati eksidi yayin boyunca.

  • çok terbiyesizce olabilir. en güzeli askeriye içine sokmaktır, askerden ne istiyosun durup duruken.

  • özellikle insanların aşırı tatlı bebekleri gördüğünde gerçekleştirdiği eylem. ancak tabii sadece bununla sınırlı değil. insanlar, bazen karşı tarafa duyduğu aşırı sevgiyi de bu şekilde ifade etmek isteyebiliyor. tabii insanlar böyle bir davranış sergiler de hakkında bilimsel bir araştırma yapılmaz mı, tabii ki yapılır ve yapılmış da zaten.

    yeni doğan bebeleri koklayan kadınların beyinleri, mr (magnetic resonance) ile görüntüleniyor. görüntüleme sonrasında kadınların aldığı bu kokunun, beyindeki ödülle ilgili bölgeyi aktifleştirdiği görülüyor. beyindeki bu bölge, aynı zamanda sevdiğimiz bir yemeğin önümüze geldiği zaman uyarıldığı bölge.

    yani o anki aşırı sevgi göstergesi olan bu davranış, aslında beyindeki sevdiğimiz bir yemeği gördüğümüzde aktifleşen bölgeyle çakıştığı için meydana geliyor.

    ancak buna ek olarak genlerimizdeki evrimsel mirasın da bunda bir payı olabileceği düşünülüyor. "sosyal ısırma" olarak adlandırılan benzer bir davranış, mayöjnlarda da görülüyor.

    kaynak