hesabın var mı? giriş yap

  • ana hikayeden açılan ve uçları kapatılmayan yan hikayeler yüzünden puan kırdım. onun dışında genel hali fena değil ama daha iyi alternatifleri varken tercih edilmez.

    imdb : 6.5/10
    tür: biyografi/dram

    edit : silip kaçmış. kötü değildi lan :(

  • genellikle tarzı sorular ile insanı çileden çıkartan yarışma. şirket telefonlarında genellikle hangi rakam ile çıkış yapılır veya şirketlerde genellikle hangi tarihlerde ödeme yapılır sırasıyla 9 ve cuma günüymüş.

    bizde 0 ve salı günleri doğru cevap, ne olacak şimdi? böyle saçma soru tarzı mı olur lan?

  • vücudu hizaya sokan, neredeyse her kası çalıştıran spor hareketi.
    kapıya asıp hepsiburada'dan aldığım, taşınabilir; dandik gelmişti ilk başta bunu itiraf etmek lazım şimdi, takması falan epey bi zaman almıştı, uzatmadan kapının üzerine asılı bu aletle habire barfiks çekmeye başladım. öncesinde altı yedi tane çekerdim, şimdikini söylemeyeyim, salla. bu bir iki yıl içerisinde sabah kalkınca, öğlen, akşam demeden başladım. tabii sonuç çok iyi oldu. boy 1.80, kilo da 80, kardiyo ile de istediğime ulaştım denilebilir. kas kütlesini artırmak için birebir hareket velhasıl. ayrıca bel, sırt, kol karın kaslarını geliştirmesi de cabası. barfiks çekerken dikkat edilecek hususlardan biri de şudur; barfikste asılıyken"c" harfine benzer bir şekilde ayakları da kaldırmak, adonis ve six pack için de faydalı, denedim test ettim. şayet vücudu iyi bir hale getirmek isteyen varsa bunu önemle yapmalı, şiddetle tavsiye edilir. kolay gele.

  • hasan'a "100 defa anlatıyoruz hala kural hatası yapıyosun" deyip oynadığı ilk oyunda kural hatasından elenen bozok online mı?

  • okul yıllarının vazgeçilmez tadıdır. sevmeyenini görmedim. o nasıl bir tatsa artık.
    konya'da cips diyorlardı buna. kokusu ve tadı zihnimde canlandı yeminlen.

    debe notu: ekmek arası patates kızartması bir fakirlik belirtisi değil, öğrencilik belirtisidir. tatlı anıların kahramanıdır.

  • 27 kasım 2007 günü prens charles ile tuvalet çıkışı konuşmam hayatımda yaşadığım en ilginç ünlü ilişkisi olabilir sanırım..

    ulan 3 saatlik data structure dersinden çıkmışım, sıkışmışım zaten hadi bir tuvalete gireyim dedim, bu arada etrafımdaki insanların %90 ı takım elbiseli tuvalette..tam tuvaletin çıkışına geldim bir kalabalık, kamera ışıkları, fotoğraflar falan filan derken aradan 2 ,3 saniye geçmeye kalmadı prens charles ile karşı karşıya geldik..ben ne olduğunu anlamadan bir de bana soru sormaz mı? olayı algılamam zaten bir kaç saniye sürdü..ondan sonra cevaplayabildim sorusunu..soru da şuydu "okuldaki eğitimden memnun musun?" bendeki cevap sadece "evet" olabildi tabiki.. sonra sorular devam etti, ben yine girdiğim şokun etkisiyle kısa cevaplar verdim,ardından yürümeye devam etti..tabi ben olayın şokunu belirli bir süre atlatamadım.. düşünsene lan tuvaletten çıkıyorsun karşında prens charles dersler nasıl diyor.. hatırladıkça ara ara gülüyorum hala..

    (bkz: bu da böyle bir anımdır)

  • link - pdf ile alakalı aklınıza gelen her şeyi yapabileceğiniz sınırsız ve ücretsiz bir site.

    link 2 - birçok dosya türünü, videoları dönüştürüp, sıkıştırabileceğiniz ücretsiz ve sınırsız bir site.

    link 3 - tarayıcı üzerinden basketbol takımı koçluğu yapabileceğiniz site.

    link 4 - tarayıcı üzerinden oynayacağınız yüzlerce oyun bulunan bir site.

    link 5 - türkiye'nin maden endüstrisi firma rehberi.
    bu sitede harita hizmetleri, inşaat, iş güvenliği , jeoloji/jeofizik jeotermal/petrol hizmetleri, kimyasal ürünler, lojistik, maden arama/ üretim , ticareti, makine ekipman üretim/ satış, mühendislik/ danışmanlık gibi daha pek çok sektördeki şirketlere ve bilgilerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

    ekleme:

    link 6 - dünyadaki köpekbalıklarının konumlarını, türlerini ve boyutlarını dişi veya erkek olduklarını izleyip öğrenebileceğiniz bir site.

    link 7 - değişik türde yazı fontlarına ihtiyacınız varsa, tür,çağ, etkinlik gibi birçok kategoride yüzlerce font bulabilir ve indirebilirsiniz.

    link 8 - istanbul üniversitesi'ne ait bu sitede onlarca gazetenin arşivlerine erişebilirsiniz.

    link 9 - tübitak arşivlerine erişebilirsiniz.

    link 10 - dünyadaki harita arşivlerine erişebilirsiniz.

    link 11 - herhangi bir filmden çarpıcı sahneleri bulabileceğiniz bir site.

    link 12 - size random şarkılar öneren bir site.

    link 13 - cebinizdeki paranın geçmişlerdeki değerinin bugün ne kadara denk geldiğini hesaplayan ve anlatan bir site. türk lirası dahil birçok para birimi bulunmakta.

    link 14 - vahşi doğayı ve hayvanları canlı izleyebileceğiniz bir site.

    link 15 - herhangi bir siteye benzer diğer siteleri sizin için bulan bir site. beğendiğiniz sitenin domainini yazarak ona benzer siteleri görebilirsiniz.

    link 16 - afad'a ait bir site. herhangi bir konum,bölge seçerek oranın pga değerlerine erişebilir ve bölgenin, zeminin, yaşadığınız semtin depremselliği hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. (bkz: #157285031)

    link 17 - kendi bölgenize en yakın afet ve acil durum toplanma alanını buradan sorgulayabilirsiniz.

  • iş kazası geçirdiği için bankanın özellikle yaptığı bir şey değildir. bankadan kredi çekerken krediler bir miktar sigorta parasıyla sigortalanır. eğer iş kazası gibi bir olaydan dolayı ölürseniz kredi borcunuz sigorta tarafından karşılanır.

    yani bankanın borçları silmesi durumu yok, yasal mevzuatta var olan bir şeyi kendi yapıyormuş gibi nemalanmaya çalışan aşağılık bir banka var.

    edit:babamı iş kazasından kaybettim oradan biliyorum.

    debe editi:

    a) ing bank'ın açıklamaları yenilenmiş. ben bunu yazdığımda sadece kredi borçlarının silinmesiyle ilgili twit paylaşmışlardı. gelen tepkiler üzerine diğer durumları da eklemişler. hala daha ilk açıklamadan sonra ters tepki oluşmasın diye yapılan bir imaj kurtarma çalışması olduğunu düşünsem de oradaki insanların şu anda ve ileride her türlü maddi yardıma ihtiyacı olacak. yani bu imaj kurtarma çalışmalarını destekliyorum. en azından boş mesaj vermemiş oluyorlar.

    http://i.hizliresim.com/7m68jv.jpg

    b) bank asya da böyle açıklamalarda bulunmuş. diğer bankaların da yapması gerekir. o yüzden bankalara twitter,e-posta ve diğer sosyal medya araçlarıyla baskı yapabilirsiniz.

    c) sgk kazada hayatını kaybeden ve yaralanan işçilerin ailelerine maaşlarını ivedilikle başlatacağını ve bunun için gezici sgk şubeleri açtıklarını duyurdu. siz de bunu paylaşın oradaki vatandaşların haberi olsun. hem manevi hem de maddi sıkıntıda olan ailelerin bir an önce dünyevi sıkıntılarından bir nebze olsun arınmalarını sağlamamız gerekir.

    d) denizbank da bu yönde bir çalışma başlatmış. kredi borcu olan ve hayatını kaybeden işçilerin borçlarının silinmesi, yaşamını devam ettiren ve borcu olan işçilerin de kredi vadelerinin uzatılması, ödemesiz dönem sağlanması ve faizlerinin silinmesi, yakınları vefat etmiş ailelerin hayat sigortalarından yapılan tahsilatların yine ailelerine yardım olarak aktarılması yönünde çalışma yaptıklarının bilgisi geldi.

  • http://www.aktifmedya.com/…ini-istiyor-h625568.html

    https://twitter.com/…r_ki/status/629407716440715264

    keyfinizi biraz kaçıracağım ama üzgünüm. beni gerçekten derinden sarstı haber. belki içimizde doktor olan, yardımcı olabilecek tanıdıkları olanlar vardır. veya gündemde ses getirmesini sağlarsak birileri yardımcı olabilir bilmiyorum.

    çocuk gerçekten çok acı çekiyor anladığım kadarıyla. annesi artık görmesini falan geçmiş çocuğum rahat bir nefes aldım yeter diyor.

    umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur yavrucak.

    edit: şu ana kadar bazı doktor isimleri paylaşıldı başlık altında. bu isimlerle veya farklı isimlerle iletişime geçebilecek arkadaşlar mutlaka vardır diye düşünüyorum. o zamana kadar başlığı gözönünde tutmaya çalışmakta fayda var.