hesabın var mı? giriş yap

  • sıradan insanın sıradan insana yaptğını kimse yapamaz bu dünyada.

    kadın soruyor bu vergiler n'oldu diye. bu deprem vergileri amacında kullanıldı mı diye soruyor. sorduğu için linç ediliyor.

  • ----s2e9'e spoiler----
    bu adam kesin ingiliz degildir..oyle onlarin krali gibi ordunun arkasinda kafasinda tac beklememis alayiniz ben tek diyip dalmis duvarlara..bu yuzden ya iskoc ya da fikirtepelidir.
    ----s2e9'e spoiler----

  • tek doz aşı olanlar aşı olmamış gibi dikkat etsin demenin neresi felaket tellallığı akılsızlar.

    çok doğru hatta salgın esnasında insanlar iki doz aşı olsa da toplumun kalanı aşılanana kadar dikkat etmeli zira siz aşılıyken asemptomatik geçirebilir ama bir aşısıza bulaştırabilirsiniz ayrıca da salgın üst noktadayken aşı uygulaması virus varyantlarında bir seçilim baskısı yaratarak mutasyona sebep oluyor.

    bilmediğiniz konularda ahkam kesmeye ne kadar da meraklısınız.

    %100 doğru açıklama.

    sizin bu saçma tavırlarınız ve konuyu ısrarla anlamamaya çalışmanızdan bu hale geldi.

    edit: basligi alevlendiren dangalak hangi aşıdan bahsedildigini bile bilmiyor ama hocaya akil veriyor bir de link paylasmis. ulan cehalet sana lanet olsun ya. turkiye'de %95 oraninda su ana kadar sinovac asisi kullanildi onun da ilk dozunun yeterince etkin olmadigi soyleniyora adam amerikanin sesi linki vermiş.

  • - ağzımdan iğrenmezsen seni öpmek istiyorum nuray
    - yani ismet, öyle bişey söylüyosun ki bitiriyosun romantizmi
    - değişik şeyler diyorum di mi?
    - ay evet yani
    - oturup uzun uzun bu konuda konusmak isterdim ama oturamıyorum basurum var
    - bak yine...

    yiğit özgür

  • bu abimiz kazadan sonra bir kaç ay içerisinde iyileşir, standart ıq testlerinden normal puanlar alır, bellek ve dikkat testlerinde başarılıdır (korunmuş temel bilişsel süreçler). fakat günlük hayatta daha önce de söylendiği gibi karakteri değişmiştir (sorunlu, finansal ve sosyal karar verme süreçleri...).

    gage' in kafatası ıowa laboratuarında incelenmiş ve hasarlı bölgenin 'vetromedyal prefrontal korteks' olduğu tespit edilmiş.

    vmpfk: spesifik bir uyaran ya da karmaşık çevresel koşul ve fizyolojik değişim (somatik durumun) ilişkisinin işaretlenmesi.

    vmpfk lezyonlu hastalarda duygusal içeriğe sahip uyaranlara somatik tepki yok.

    duygusal tepki ve hissetme faaliyetlerindeki azalma, deneyimin etkisinin ortadan kalkmasına neden olur. deneyimin ve eski bilgilerin karar verme süreçlerine girdi olarak alınmamasından dolayı, vmpfk hasarlı hastalar karar verirken yalnızca anlık hesaplamalar yaparlar.