hesabın var mı? giriş yap

  • alışılması bir hafta sürecek kahvaltıdır.

    eğer cidden hayatınızdan ekmeği çıkarmak istiyorsanız bunun en zor olan öğünü sabah kahvaltısıdır. öğle ve akşam ekmek yerine türlü türlü ekstralar koyabilirsiniz lakin sabah opsiyonlar sınırlıdır. ama alışınca en güzel ekmeksiz yenilen öğün de sabah kahvaltısıdır.

    bir kere tam yağlı beyaz peyniriniz olacak muhakkak. yanında biraz zeytin,salatalık,domates ,kırmızı veya yeşil biber olacak. eğer imkan varsa iki adet az pişmiş sarısı çıkmamış yumurta. yumurta ekmeksiz kahvaltının en önemli gıdasıdır. yumurta imkanı olmayanlar ki benim de bu imkanım yok iş yerimde kahvaltı yapıyorum. o zaman ceviz içi ve kavrulmamış fındık öneririm.

    ilk başlarda olmaz,yapamam diyorsunuz ama en fazla bir hafta sonra alışıyorsunuz. ve güzel haber öğle yemeğine kadar da acıkmıyorsunuz. acıksanız dahi öyle mideniz kazınmıyor.

    kilo problemi olanlar mutlaka kahvaltıyı ekmeksiz hale dönüştürmeliler. kilo problemi olmayanlar da sağlık açısından bu kahvaltı şekline dönmeliler. ekmek nedir yahu , kurtulun ekmekten.

  • asansör tam yere çarptığında zıplamak gibi saçma birşey söyleyeceğim, hiç bilimsel olmayacak.

  • artık bir ekşi sözlük klasiği olan aramaya inanmadan yazma ve ciddiyetsiz şukelalarla debe 2. olan entrymiz
    #48580665

    ardından başlıkta 'limit' kelimesini arayınca daha öncesinde bu bilginin tam olarak 152 kere yazılmış olduğu ortaya çıkıyor.

    hiç unutmam 4 yıl önce zamanın meşhur bir esprisini aynı başlıkta 2. kez yazdığım için (trabzon'da 2 kişilik uçak mezarlığa düşmüş, kurtarma çalışmaları sonucunda 40 ceset çıkarılmış) sözlükte geçen haftanın en kötülenmiş entry'lerine girmiştim. şimdi ise 152. kez yazınca debe'de 2. olabiliyorsun.

    burası ekşi sözlük, burada artık kalite yok!

  • geziyi falan boşver de, senin arkanda kim var onu açıkla yalçın akdoğan.
    sen pendik belediyesi halka ilişkiler biriminde işçi statüsünde çalışırken nasıl birkaç yıl içinde önce başbakan danışmanı sonra başbakan yardımcısı oldun. bi anlat bakalım da öğrenelim, önünde arkanda üstünde kim vardı kim yoktu.
    debe edit: (bkz: arda için yardım topluyoruz)

  • bir yerlerde aşı olan pozitif çıkmaz diye bir şey yazıyordu da ben mi kaçırdım lan? bir aşı bu kadar yanlış anlanır mı?

  • kendisine dair şöyle bir gözlemim var. bugün sabah ofise gelen gazeteleri okurken hürriyet gazetesi çılgın makinist faciası diye bir başlık atıp olayı doğrudan makiniste bağlamıştır. wall street journal ise demiryolu müfettişleri ile röportaj yapıp olasılıkları sıralamış ve sorumlunun trendeki karakutunun incelenmesinden sonra belirleneceğini söylemiştir. görünen o ki türk medyasındaki sorumluyu atama mekanizması yurtiçi, yurtdışı ayırt etmiyor. buradan kendilerine sesleniyorum ispanyadaki haberi bari tarafsız, infazsız verin de gazeteye benzeyin.