hesabın var mı? giriş yap

  • bir çare olabilir.

    1903 yılında kurulan ve merkezi istanbul'da olan firmamızın futbol şubesinde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklerde takım arkadaşları aramaktayız.

    - sağ bek mevkinde en az 5 yıl deneyimli,
    - 25 yaş ve üzeri,
    - askerlikle ilişiği ve yurtiçi-yurtdışı seyahat engeli bulunmayan,
    - iletişim becerileri güçlü, sorumluluk sahibi ve disiplinli,
    - tercihen yurtiçi-yurtdışında gerçekleşen büyük ölçekli turnuvalarda yer almış,
    - gerektiğinde stopere ve liberoya kayabilecek,
    - veli'yi görünce korkmayacak,
    - yedek kalmanın bir ceza değil fırsat olduğunun bilincinde,
    - tercihen çat pat da olsa meramını anlatabilecek kadar ingilizce bilen,
    - takım çalışmasına yatkın, başarının sinerjiden geçtiğini bilen,
    - tff, uefa ve benzeri federasyonlardan mevcut cezası bulunmayan,
    - kronik sakatlığı, disiplin, uyum, adaptasyon sorunları yaşamayan,

    takım arkadaşları aramaktayız. senelik ücret dolgun olup kahvaltı ve öğlen yemekleri tesislerimizde ücretsiz olarak verilmektedir.

    müracaat: süleyman seba tesisleri, fikret bey, ahmet nur bey, mete bey.

  • "18 yaşında özgür, istediğine karar verebilir cinsiyetini bile değiştirilebilir saygı duyarsınız ama 2 buçuk yaşında doğuştan vegan olmasına siz karar verirsiniz." çok modernsiniz yahu*

  • 2.5 yılda açık cezaevine alınmış. nasıl bir adalet mekanizmamız var, nasıl bir infaz yapımız var anlamakta zorlanıyorum. adam katil arkadaşlar. alkollü araç kullanıyor, önüne 3 kişi atlıyor da frene asılamıyor değil.

    konuyu unutmuş olabilirsiniz; hatırlamak istiyorum. 1. alkollü araç kullanma var. 2. aşırı hız var. 3. olay yerinden kaçma var. 4. suçu başkasının üzerine atmak ve yalan beyanda bulunmak var.

    lan bu adamı nasıl savunabiliyorsunuz siz? değil edebiyatını sevmek, anası babası olsan savunamazsınız, katil amk adam katil.

  • 2014'te ian goodfellow'un başını çektiği kanadalı bir araştırma grubu tarafında ortaya atılan bir fikirdir. ian goodfellow bu fikrin sonucunda 2017'de innovators under 35 seçilenlerden biridir. facebook ai direktörü yann lecun bu fikirden övgüyle bahsetmiştir. fikrin mimari ian goodfellow google brain takımında staff researcher olarak çalışmalarına devam etmektedir.

    standart üretici ağlardan ayrıldığı nokta sistemde üreticiye ek bir ayrıştırıcı bulunması ve üreticiden gelen fotoğrafları gerçek ya da sahte olarak ayırmasıdır. bu sayede üretici ağ nasıl daha gerçek görünen fotoğraf üreteciğini öğrenmektedir.

    generative adversarial networkler ya da kısaca ganlar üretilmesi gereken distribution'u öğrenmeye çalışıp oradan örnekler üretmeye çalışır.

    vanilla gan'lar eğitim esnasında stabilite sorunu yaşamaktadır. bu sorunların üstesinden gelmek için wasserstein gan, began gibi fikirler çıkmış ve eğitimi stabilleştirmek için çeşitli yöntemler denenmiştir ve denenmektedir.

    bir kaç güzel gan makalesi

    https://arxiv.org/abs/1611.07004
    https://arxiv.org/abs/1612.00005
    https://arxiv.org/abs/1703.10593
    https://arxiv.org/abs/1511.06434