hesabın var mı? giriş yap

  • ulan ibine. adam çalışma sermayesini yaratamayıp kredilere ödeme yapıyor ve stok çekebilmesi için alacağı firma yabancı buyük ihtimalle para olmadan mal vermiyor. senin gibi ibineler de adamın halini bilmeden boyle laf çakıyor. piyasa şu anda bu tip firmalar ile dolu. çalışma sermayeleri kurdan eridiği için peşin mal parasını almak zorunda kalıyorlar. senin huyun suyun hürmetine değil yani. ibinelik olsun diye yapmıyorlar. piyasa tamamen nakite döndü bu bir iki senedir. alış bebişim.

  • yurtiçi kargo için değişen bir şey olmaz.drone şubede kaldırılır indirilir müşteriye de geldik evde yoktunuz diye mesaj atılır.

  • kendi canlandırdığı iki karakterden, birinin diğerini oynayamayışını da ayrıca oynayan adam. helal olsun.

  • kek için kullanacağınız malzemelerin mutlaka oda ısısında olması gerekir. buzdolabından yeni çıkarılmış yumurta, süt, yoğurt vs. kullanmayın.

    yumurta ve şekerin mümkün olduğunca çırpılması gerekir, köpük gibi olana kadar ve çırpma işleminden sonra mutlaka önce sıvı malzemeleri ekleyin.

    un, kabartma tozu ve vanilyayı birlikte mutlaka eleyin.

    kekin içine eğer fındık, üzüm, ceviz vs şeklinde katı şeyler ekleyecekseniz mümkün olduğunca küçük parçalar halinde olsun. örneğin damla çikolatası ekleyecekseniz çikolataları bir miktar una bulayıp öyle kekin içine atın ve çok karıştırmadan, kaşıkla bir iki tur karistirin.

    hazırladığınız keki fazla bekletmeyin.

    fırına koyduğunuz kekin, fırının kapağının ilk 20 dk açilmaması gerektiğini zannediyorum biliyorsunuzdur. en iyi kek pişirme derecesi 180dir. keki 180 derecede 20 dk kabarttıktan sonra, fırının derecesini 160 dereceye ayarlayıp pişirmeye bi 20-30 dk daha devam ederseniz, kekinizin içi çok daha iyi pişecektir.

    hemen hemen verdiğim tavsiyeler kabarmış güzel bir kek için püf noktalardır, dilerim işinize yarar.