hesabın var mı? giriş yap

  • aslında bunun kaynağı bence aileler. kızınızın zihinsel engeli varsa neden evlenip çocuk yapmasına müsaade ediyorsunuz?

  • her metrobüs durağında, her an gerçekleşen, gerçekleşmesi muhtemel, destansı mücadeledir. şaka şaka ne destanı, insanın utandığı yer yarılsa da içine girsem dediği anlar var ya işte böyle bir ruh hali kaplar beni bu durumlarda, yirmili otuzlu yaşlarda koltuk kapmak için birbirini hunharca iten öküzleri görünce insanlığımdan utanır, yaşama sevincimi kaybederim.

  • ulan kemal sunal filmleri gibi aynı; 5-10 kere de izlesen sıkılmıyosun. adam resmen göğe yükselmiş

    edit: tekrar tekrar izleyince detaylar daha bir ortaya çıkıyor; uçuşa engel olmak isteyen dayılardan bir tanesinin elindeki çay bardağı ve uçuş gerçekleştirdiği anda bile o çay bardağından vazgeçmeyişi, sıkı sıkıya, hayata sarılırcasına sarılışı...

  • ailecek hayvanat bahcesi gezmekte olurken baba anlatmaktadir.
    - bak oglum bu kisrak, atin disisine denir. erkegine aygir, yavrusuna da tay denir.
    veletimiz bombayi patlatiyor:
    - peki hicbirinin adi at degil mi?

  • sanırım bu durumda ayhan ogan bir sıfat sahibi oluyor. hayırlısı.

    edit: canlı yayında ilgili şahsın kendi ağzından sarf edebildiği kelimeyi ben burada kullanınca hukuki bir problem olabiliyormuş. bu hususta uyarı veren ekşi yönetimine de selam ederim.

  • yerinde bir soru. alanına göre bu insanların kaynak kitap, konferans, dergi, deney malzemesi vb. ihtiyaçları oluyor ve kendi ceplerinden karşılıyorlar. bu masrafları ödeyen pek az okul var. bu sebeple 1850 liraya (düşünün ki istanbulda bunun 1000 lirası ev ve masraflarına gidecek) bilim için çalışmak kolay iş değil.

    edit: 1000 lira ev ve masraflarına gidecek demek kirası 1000 lira olan evde oturacak demek değil zeki arkadaşım.