hesabın var mı? giriş yap

  • bugün ilk kez görüp denediğim sucuk. ününü bazı yerlerden çok duymuştum bir bakayım dedim. yediğim sucuklar kahverengi, simsiyah sucuğu görünce ne tepki vereceğimi şaşırdım. dıştan kokladım ve adeta bir pastırma kokusu aldım. eve gelip bir kestim aman allahım o da ne.. mis gibi buram buram sucuk kokuyor. yani hakiki et kokusu var. şöyle bir yağda iki tane denemek istedim, pişirdiğim sucuklardan sonra tavadaki yağ donarken bunda hiçbir şey olmadı yağ aynı yağ. heh dedim sucuğun hasıymış gerçekten.

    sucukların o meşhur yedikten sonra ağıza gelen o sevimsiz kokudan eser yok. bende genel bir gaz problemi de var. yani sucuk yedikten sonra çoğu zaman bende inanılmaz tokluk hissi yapar. fakat bu sucuk gerçekten çok hafif, hiçbir etki yok mis gibi. tüketmeyen varsa şimdiden tüketsin. sucuk yediğimi uzun zaman sonra ilk defa hissediyorum.

  • erbakan zammıymış. %100 de zam verseler oy moy yok.

    oyunu parayla satan, her şeyini satar. her şeyini.

  • 1968 yılı türkiyesi'nin 2022 türkiyesinden ileride ve çağdaş olduğunu gösteren fotoğraf.

    memleketim kars'da çekilmiştir.

    akp'nin bizden neler çaldığını gösteren bir başka fotoğraftır.

  • bi dk bi dk. böyle bir suçtan daha önce yargılanan adamı devletin hiç bir organı takip edip sonraki davranışlarını izlemedi mi?

    ulan siyasi tweet atanlar yargılanıp sindirilip akıllı telefon kullanmaya çekiniyor, çocuk istismarcıları nasıl devam edebiliyor böyle şeylere nasıl?

  • ülkede ne kadar it kopuk, sapık, katil, hırsız, pedofili, tecavüzcü, sadist varsa ipini kopardığı gibi eller cepte islık çalarak ininden çıkmış cirit atıyor. yeni türkiye tam olarak böyle irin dolu bir cehennem çukuru. bunu inkar edenler ise çukurun merkezinde yakaladıklarını içeri çekmek için ağız suyu akıtan gören körler, ve duyan sağırlar.

  • inşallah oğlun ilerde bu ismi ona koyduğun için senden nefret eder. bir çocuğun kaderini, şansını, bahtını sağa sola caka satmak için berbat etmişsin. ne desem gg.

  • gerçek uğur ışılak 8 haziran sabahı bir kaza geçirmiş, yerine arap emirlikleri tarafından ya sul kohun isimli android geçirilmiştir, resimdeki de pili bitmiş androiddir. bu kadar uyuyacak ne vardı?

  • - sana adanın gizemini anlatayım mı?
    - anlat.
    - anlat demekle olmaz. sana adanın gizemini anlatayım mı?
    - e anlat ulan.
    - ehehe anlat ulan demekle olmaz. sana adanın gizemini anlatayım mı?
    - anlat laaaan.
    - anlat laaaan demekle olmaz. sana adanın gizemini anlatayım mı?

    ...