hesabın var mı? giriş yap

  • sinirden elimi ayağımı titreten lanet olası durumdur.

    ihracat ağırlıklı çalışan bir firmayız. geçen hafta başında siparişini geçtiğim malzeme için önce %50 ödeme talep edildi, ödedik şimdi ödemeyi iade edip fiyat güncellenecek dediler.

    boya siparişimiz fabrika tarafından iptal edildi. siparişini 1 ay önce verdiğimiz kaynak telleri halen gelecek.

    sürekli övündükleri ihracatçı yakında işleri durdurma kararı alabilir. durum inanın çok kötü.

    ekleme: bu süreçte banka limitlerinin de işe yaramadığını gördük. 15m limitin içinde dolar bazında verilen riskler olduğu için şu an limit 20m üzerinde görünüyor ve kredi kartına bile bloke koyuyor banka.

    altta arkadaşların da dediği gibi sadece dolar bazında fiyat alabiliyoruz o da malzeme varsa. çelik sektörü için kötü günler yakınlarda gibi.

  • dün gerçekleştirdiğim harikulade eylem. marketten alacağımı aldım, kasaya geldim. kasiyer "x liri ifindim" dedi, anlamamış gibi tekrar sordum. yine "x liri ifindim" dedi. göğsüm dik bir şekilde, tok bi sesle "bunun bedeli 15 temmuz'da ödendi" diyerek poşetleri aldım çıktım. arkamdan "ama nasıl olur" diye seslendi. ben de "ne feto'cu musun yoksa? " diye bağırdıktan sonra öfkeli bir kalabalık kendisine doğru koşmaya başlamıştı bile. ben de aynı mağrur ifade ile osmanlı tuğralı doblo'ma binip yoluma koyuldum.

    bu millete bir daha darbe yapamayacaksınız alçaklar!

  • new york city'deki guggenheim museum'un adı tam olarak solomon r. guggenheim museum'dur.
    frank lloyd wright tarafından spiral bir form üzerine inşa edilen bu mükemmel yapıda modern sanat ürünleri sergilenmektedir. spiral bir rampanın üst kotlara ulaştırdığı süreçte geçici sergi takip edilirken rampaya bağlı salonlarda ise kalıcı sergiler bulunmaktadır. yapının omurgası olan bu spiral rampa, müze deneyimini farklı bir noktaya getirip, yaptığı zorunlu yönlendirmeyle kesintisiz bir gezinti sunuyor olsa da, yapıya en büyük eleştiri de bu eğri form üzerinden yöneltilmiştir: "duvarların eğri oluşu tabloların sergilenmesini zorlaştırıyor". iki doğrultuda var olan eğim, yapı içerisinde fotoğraf çekerken, makineniz autofocus modunda ise makinenin odaklanamamasına sebep olacak boyuttadır.
    cephede herhangi bir açıklık bulunmazken ışık yapı içerisine çelik strüktürlü cam kubbeden alınır. yapı üzerinden alınan bu ışık formun da etkisiyle ana kütlenin tamamına ulaşır.
    müzede sergilenen farklı koleksiyonlar bulunmaktadır. solomon r. guggenheim founding collection genel olarak kandinsky tablolarıyla doluyken; the hilla rebay collection hilla rebay'in kendi tabloları ile birlikte mondrian ve başka sanatçıların da eserlerini kapsamaktadır. müzedeki koleksiyonlar, müzenin internet sitesinden görülebilir.
    müzeye bağlı güzel bir mağaza ve mimarın adını taşıyan "the wright" isimli bir de restaurant bulunmaktadır.

  • görevini yapan savcıdır.

    temel hak ve hürriyetlerin usulsüz şekilde sınırlandırıldığı tüm hukukçular tarafından dile getiriliyordu zaten. *

    aşı ve maske hakkındaki iddiaları da açıklayacak şekilde soruşturma başlatmış. ancak bilinmesi gerekir ki soruşturma açılması aşı ve maske karşıtlığı değildir, halkın endişe ettiği konuların kolluk kuvvetleri aracılığı ile açıklığa kavuşturulmasıdır. bakalım sonuç ne çıkacak.

  • ege denizi balıklarındır.
    bu nasıl bir laf ?
    sen ne güzel adamsın ya!
    biz de ucubelerle uğraşıyoruz. şansımıza tüküreyim.

  • izlediğim en iyi aksiyon filmlerinden. senaryosu vesaire çok sağlam değil evet fakat mads mikkelsen gerçekten psikopat, katil, ruhen hasta tipleri oynamak için evrimleşmiş. bir insana bir rol bu kadar mı yakışır?

    benim için; film evreninde 6/10 puan, aksiyon filmleri evreninde 9/10 puanı hak ediyor.

  • uğur bey ve özlem hanım misafirimiz olacaklar,
    sayın şahin ve sayın türeci misafirimiz olacaklar.

  • burası
    paypal’ın yasaklandığı,
    insanların ucuza çinden (aliexpress) ürün getiriyor diye gümrük vergilerinin yükseltildiği,
    uber’in dövüldüğü,
    booking’in engellendiği
    topraklar...

    ne sandınız öyle kafanıza göre dijital menkul değer oluşturabileceğinizi mi...