hesabın var mı? giriş yap

  • "general ivan fyodoroviç yepançin'in ortanca kızı adelaida ivanovna yepançina odadaydı."

    siz herkes odada zannedersiniz ama sadece bir kişi vardır.

  • saçları , zira her şeyi açıklar.

    dibi gelmişse 4 şeye delalet eder ; bu kız ya üşengeç , ya kuaförde sıkılıyor (tezcanlılık göstergesi) , yada saçını bir kez boyatıp diğer aylar boyatamicak kadar fakir veyahut çok fazla işle uğraştığı için saçına ayırıcak vakti yok (ki bu genelde en az karşılaşılan durumdur.)

    eğer uçları çok yıpranma ve kırık var ve saçında bir kaç renk karışık ise (kötü boyanmışsa)
    bu kişinin sürekli saç rengi değiştirdiğine buda kızcağızımızın sürekli sevgiliden ayrılma , aileyi terk etme , dost kaybetme gibi ona saçını sürekli boyatıcak olaylar yaşadığına işarettir. eğer tanıştığınızda böylesi bir izlenim almadıysanız muhtemelen saçları kuaför kurbanı olmuştur ki buda en az ihtimaldir.

    eğer kızımızın saçında çok fazla çıt çıt , kaynak veyahut olduğundan aşırı saç varsa bu kızımız hep daha fazlasını isteyen , olanla yetinmeyen istediğine ulaşmak için mücadeleci bir tavır sergileyen bir kızımızdır.

    eğer kızımızının saçları katlı kesim , uçuşan kirpi kesimli teyze modeli ise ve sürekli konuşurken saçını yüzünden arkaya bir kafa hareketiyle atıyor ise bu onun çocuklar duymasın da ki dominant teyze olduğunu gösterir.

    işte saçlar her şeyin aynası olduğu için bir kızla tanıştığımda ilk saçlarına bakıyorum.

    bu arada kızıl saçlı kızlar ekleyebilir.

  • yararlı bir şey yapmak tamamen isteklerine bağlı ama istemiyorlar. adam akıllı ilk yardım dersi falan verseler 21 gün mesela hiç yoktan 680 bin ilk yardım bilen insanı topluma kazandırmış olacaklardı, malum felaketler ülkesiyiz, başta deprem olmak üzere. göründüğü kadarıyla silah eğitimi bir gün veriliyor yalnızca ve sadece 3 atış hakkınız oluyor. geri kalan zaman da yürüyüş. ne yapacak bu adamlar savaş çıkınca düşmanı yürüyüşleriyle mi hipnotize edecekler? bakın ne kadar da senkronize hareket ediyoruz mu diyecekler?

  • terlikli halde kitap okunamayacağını düşünen bir adet dingil tarafından dalga geçilmektir. kitap okumayı karı kız düşürme aracı olarak gören bir beynin kitaba bakış açısından ne beklenebilir amk.

  • erkeklerin ask acısında, kızlardan daha şiddetli bunalıma ve depresyona girme olayıdır. hic bir kızı duvarlara seni seviyorum xx.. yazarken görmüslüğüm de yok.
    ne bileyim evinin onune gidip sabahlama, evden kacma gibi fantastik girisimlerde de göremedim.

    kızlar:

    evin icinde oturup facebokk vs sifresi kırma gibi bos isler falan kurcalayıp, acaba sevgili yapmıs mıdır paranoyasıyla boktan incelemelere giriyor. bu mu lan ask acınız?, gerizekalılar.

    sonra, cok cektim falan.

    erkekler hayattan kopuyorlar..

    siz, 1 hafta sonra barlarda depresyondayım kisvesi altında birilerinin kollarında.. allah belanızı versin.

    not: sakaryaspor taraftarıyım.