hesabın var mı? giriş yap

  • muharrem ince’nin “zekeriya öz”demesinin saniyesinde nagehan alçı’yı ekrana getiren yönetmen, sen harika bir detaysın. vicdani reddine kurban olduğum.

  • sadece bu olaya bakılarak atatürk'ün ne kadar kıymetli bir adam olduğunu anlayabilirsiniz. burada din satan, bilhassa kadınların buna çok dikkat kesilmesi lazım. aklınızı başınıza alın. şöyle bir durum bu memleketin başına gelse ; öyle kıçınızda kot pantolon, başınızda türban gezemezsiniz. cumhuriyet değerlerine bu sebeple sahip çıkın.

    ayrıca destek verdiğiniz şahsın “taliban'ın bu görüşmeleri türkiye’yle çok daha rahat yapması lazım, çünkü türkiye'nin taliban'ın inancıyla alakalı ters bir yanı yok.” dediğini de unutmayın.

  • anlamlandıramadığım bir çok konu var bu olayda. bu kadar büyük bir mide bulantısına sebep verecek olayda, bu adamın eşi ve abisi nasıl bu kadar sakin olabiliyor? aile toplantı yapıyor, toplantıda fotoğraflar ortaya çıkıyor, herkes sakince sinirini içine atıp hayatına devam ediyor. medya büyütmese olayı, sanki aralarında kapatıp gideceklermiş gibi.

    bu fotoğraflar belli ki tesadüfen çekilmemiş, tekne kıyıdan 10 mt ötede olamayacağına göre, belli ki çok profesyonel bir cihazla, bilerek, takip edilerek çekilmiş. tesadüfi değil. kim çekti bu görüntüleri?

    medya olaya neden bu şekilde yaklaştı? önce murat başoğlu'nu yerin dibine sokmalar, arkasında aklama çabaları ,ardından ailenin kontra atakla gol atması. bu gelişme ilginç geliyor bana.

    bu kadar büyük bir rezillik yaşamış bir kadının avukatı, 3-5 cümlelik bir açıklamada araya neden 2 milyon tl lik tazminatı sıkıştırma çabasına girer?

    edit: arkadaşlar uyardı, kadının avukatı değil, yeğeninin kocasının avukatı talep etmiş tazminatı.

  • ne deseydi, mahmut tarafından mı atıldı deseydi. tam bir gerizekalılık örneği,
    dünya kupalarında en hızlı gölü, akp milletvekilliği de yapmış olan "hakan şükür" atmıştır.
    beni de değiştirsinlet bakalım

  • hayattaki tek başarısı süslenmek olan bir kezbanın köpeği olmuş kociştir. arkadaki çalışanın "ne yapıyor bunlar amk" bakışı olayın vahametini anlatıyor zaten.

    ha bi de hiç öyle ay avam numarası yapmayın kızlar, böyle adam bulsanız siz de atlarsınız. paralı kocayı görünce feministlik bitiyor tabii.