hesabın var mı? giriş yap

  • 3.5 trilyonda 1 olacak ihtimal gerçekleşti ve 20 gün arayla yapılan iki çekilişte 6 rakamın 5 tanesi aynı denk geldi! inanılmaz ya harika tesadüf. ayrıca yine ankara yeni mahalleye çıkmış gerçekten ne şanslı orada yaşayanlar.

    "milli piyango'nun 20 gün ara ile yapılan sayısal loto çekilişinde çıkan 5 numara da birbirinin aynısı oldu. 6 haziran'daki çekilişte 5-11-24-39-41-44 şanslı numaralar ilan edildi. 27 haziran'da ise 5-11-24-30-39-41 sayıları küreden düştü. her iki çekilişte de 5-11-24-39- 41 numaralar çıktı."

    kaynak

  • 10 yıl karate, 8 yıl boks, 3 yıl okul öncesi öğretmenliği yaptım; milletvekili tanıdığı olan herkesi döver.

  • japon imparatorluk ordusunun cin i$gali sirasinda ele gecirdigi nanking $ehrinde gercekle$tirdigi katliam. 1931 de mancurya bolgesinden ba$layan japon ilerleyi$i, 1937 de nanking $ehri kapilarina kadar dayandi. mancuryadan ve dogu cin deki japon i$galinden kacan cinlilerle kalabalikla$mi$ $ehir, fazla direnemedi ve japonlara 25 kasim 1937 de teslim oldu.

    japonlar 6 hafta boyunca sadece asker olduklarindan $uphelendikleri genc erkekler, polisler, $ehir gorevlilerini katletmekle kalmadilar, insan olarak gormedikleri cinlilere inanilmaz i$kenceler yaptilar. subaylar arasinda esirleri en kisa zamanda oldurme yari$malari, sistematik tecavuz ve benzeri igrenclikler, $ehirde bulunan alman elciligi tarafindan belgelendi ve o gunlerin gundeminde yerini buldu.

    ikinci dunya sava$i sonrasi, japonlarin yenilmesiyle, bu katliamin suclusu olarak gosterilen birkac ki$iden 7 si asilarak idam edildi, geri kalanlar ciddi olmayan gostermelik cezalarla kurtuldular. japonlar hala boyle bir olayin varligini kabullenmezler. sadece nanking $ehrinde, 300000 den fazla cinlinin olduruldugu saniliyor.

    nanking katliami kadar igrenc ba$ka bir japon sava$ sucu da, ikinci dunya sava$i sirasinda mancuryada birim 731 olarak bilinen japon askeri ara$tirma tesisinde meydana gelen olaylardir.burasi cinli esirlerin askeri tibbi ara$tirmalar adina canli olarak kesilip incelendikleri bir mezbahadir, buranin suclulari da ayni nanking dekiler gibi fazla bir bedel odemeden kurtulmu$lardir.

  • osmanlı'da hamam ocağından sorumlu kişidir.

    külhanbeyi ile kabadayılığın eşleşmesi ise şöyle olmuştur:

    külhanbeyleri her gün hamamda ocağın başında durduktan ve işleri bittikten sonra, simsiyah olmuş yüzlerini yıkar, tıraşlarını olur, esanslarını sürer, fordlarını ezerek giydikleri yumurta topuklu ayakkabıları ve omuzlarını düşürerek giydikleri ceketleri ile galata’da kabadayılık yapa yapa salınırlarmış. bu nedenden dolayı kabadayılar külhanbeyi olarak bilinirlermiş.

    (bkz: sunay akin tadinda anektod anlatmak)

  • son 10yılda vatanadaşlık alanların vatandaşlıklarını ya iptal edersin yada sıkı bir test sonucu kalırlarsa iptal edersin.

    a'dan z'ye tüm mültecilere yapılan yardımı kesersin

    ekstra vergilendirmeye tabi tutarsın

    yetmedi faturalarına yurtta kalma bedeli eklersin

    zorunlu askerlik getirirsin

    bak bakalım kendileri geldikleri gibi gidiyor mu?

  • türkiye büyük millet meclisinde olan durum.

    25 bin tl maaş alıp ayağına hizmet kahveyi 75 kuruştan içen milletvekilleri ve 1300 tl alıp temel ihtiyacı olan suyu 1 tl'den satın alan halk.

    müstehak bence. afiyet olsun paşama. kana kana içsin...

  • başlık: 1.000 lira maaşla işbaşı yapacak

    autocad ve solidworks'u avucunun içi gibi bilen
    ingilizce , fransızca ve japonca dillerinden en az birini konuşabilecek
    prenzentabl , diksiyonu ve fiziği düzgün makina mühendisi arayışımız mevcuttur.

    şartları sağlayan adaylar pm atabilir.

    4. vazelini bizmi getiriyoruz yoksa siz temin ediyor musunuz!