• (#45720979) numaralı entrymi refere ederek ve sonuna "ateistim" notunu düşerek, küfür eden yazar.
    tanımam etmem, ben kendisini bilmem ama kendisinin de kendini pek bilmediğini anladım.
    iade ediyorum arkadaşım mesajındaki acuze küfrü şahsına, sana terbiye veremeyen aile büyüklerine iletebilirsin.

    ekleme:
    nickaltıma şöyle bir entry girmiş; (bkz: #45722373)
    yazdığım herhangi bir entryden dolayı özel mesaj gönderip "ahahaha okurken bak sen allahsız kitapsız orospuya ahahaha diye düşündüm nicki görünce çok eğlendim." minvalinde şeyler yazıp, sonra da "ühühühü ama ben şahsına küfür etmedim ki ühühüh yalan söyledin sen şahsına küfür ettiğimi ühühühü" diye ağlanmak da neyin nesidir. her şeyden önce bre hadsiz, kendini bilmez! destursuz insanların özel mesaj kutusuna gidilmez.
    hayır suç sizin gibi had bilmez densizlerde değil ki, size bu hakkı verenlerde.
  • #45828814 gibi bir entry yazmış "atatürkçü düşmanı"

    bu ülkenin temel değerlerine allerjisi olanlardan
  • (bkz: #45826201)

    hitleri, mussoliniyi ve stalini canlandırdığımı sanan bir tür ebola virüsüdür. ebola sudan virüsünden daha tehlikelidir çünkü bu yazarın herhangi bir tedavisi yoktur.isviçreli bilim adamları ve norveçli balıkçıların elde ettiği verilere göre bu yazarın yaşlanıp bu dünyadan göçmesini beklemekten başka çaremiz yoktur.

    şimdi bu hastalığın özellikleri:
    1)kendini nihilist zannetmesidir. hem anlamsız ideolojilere saplanıp aynı zamanda nihilist olarak kendini lanse ederek, bulaştığı yazarlar karşısında karadelikler yaratır. söylediğiniz her anlamlı söz bu karadeliklerden emilerek boşluğa karışacaktır.
    2)kavram kargaşası yaşamaktadır. sözlükte açılan entrylerin ve yorumlarım ciddi olmadığının bilincinde olduğunu sanıp, bu yazılanlara oldukça agresif ve anlamsal yaklaşmaya çalışır. yazarlar açısından serseri mayın görevi görür. cevap vermedikçe mayınlar aktif olmaz. aksi taktirde elinizde patlar.
    3)nicki de ayrı bir çirkin.
  • (bkz: götük)
  • narsisist eğilimlere sahip yazar. bu tür tipler için uygun terapi yaklaşımından daha önce şöyle bahsetmiştim; (bkz: #59187844)
hesabın var mı? giriş yap