• haddinden fazla süratliymiş, insana da çarpmış olabilirdi. kayarken ağaca çarpması ölümcül olmuş.
  • oha hem bisiklet yolundan gidiyor, hem köpek aniden çıkmıyor insan gibi karşıya geçiyor. çocuk olsa yerinde ona da çarpacak. yapması gereken tek şey önüne bakmak olan adamın bunu yapmaması ve suçu köpekte bulanların varlığını görmek komik.
    köpeğe çarpamasaydı az ilerde başka şeye çarpardı şüphem yok.

    köpeklere bok atmak için bok yiyecek hale gelmişsiniz.
  • bisiklet yolunda aniden karşısına çıkan köpeğe çarpan kask ve koruma kullanmayan motorsiklet sürücüsünün kazası demek daha doğru.

    yani hem kendi, hem de başkalarının canına kast etmek için tüm önlemleri ! almış bir arkadaş.

    o anda karşısına köpek değil bisikletli de çıkabilirdi bir çocuk da aniden yola fırlayabilirdi ve o hızda karşısına ne çıkarsa çıksın durabilme imkanı yok.

    kurallara biraz özen göstersek ne güzel olmaz mı.

    edit : internetcafebebesi nickli suser arkadaş, zincirleme hata tamlaması denilecek her şeyi yazmış, bana da editlemek düştü benim gözlemlerimi.
  • kask hayat kurtarır.
  • kask takın lütfen ama.
    kendinizi düşünmüyorsanız, sizi sevenleri düşünün. bana birşey olmaz demeyin, senin ölenlerden farkın yok işte. kuryeler de öyle bir sürüyor ki, biz yayalar dikkat etmesek her an kaza. sakin olun, hayatlar önemli.
  • kask taksa bir sey olmayacaktı
  • dört yola o hızla girerek ve hiç bir koruma giymeyerek fazla yaşayamazmış zaten allah rahmet eylesin.
    yazarların dediği gibi orada bir çocuk, tekerlekli sandalyeli bir birey de olabilirdi
  • üzücü bir durum. kaldırım veya bisiklet yolundan gitmesi hatalı tabi biraz da hız var gördüğüm kadarıyla. talihsiz bir kaza olmuş, bir motosiklet kullanıcısı olarak üzüldüm.

    motosiklet sürmek tehlikeli olabilir ama sigara içmek de tehlikelidir. çözüm motosiklet kullanmayı bırakmak değildir. daha dikkatli sürmek lazım, algıyı 1 değil 5 yapmak lazım. çevrede olan biten herşey motosiklet sürücüsü için önemlidir. allah rahmet eylesin.
  • 8-15 saniyeleri arasına dikkat çekmek istediğim video. ilk motosikletin şokuyla yolun ortasına atlayan köpek, başka bir motosikletin önüne çıkıyor. kendi yolundan giden ve motosikletini insan gibi kullanan kişi ne köpeğe çarpıyor ne de kendi düşüyor.

    ölen kardeşimizin sevenlerine sabır diliyorum.

    edit: ağaç ne kadar suçluysa köpek de o kadar suçlu.
hesabın var mı? giriş yap