• "beni sik!" butonuna sahip tek sitedir.

    oyle ki, sitenin tasarimi guzeldir, hostur.
    icindeki insanlar -genelleme yapilirsa- sitenin tasarimi kadar olmasa da yine guzeldir, hostur.

    bir gun adminler siteyi yenilemek icin bir sureligine kapatirlar. bir de acilis tarihi koyarlar oraya. geri sayim hesabi filan...

    neyse efendim, gel zaman gec zaman akliniza gelir girer bakarsiniz, site acilmistir.
    tasarimda ufak yenilikler vardir, daha fonksiyonel olmustur falan filan. arkadas listenize girersiniz, oyle zaman oldururken, artik gorusmediginiz eski bir arkadasinizin profiline tiklarsiniz.

    onun arkadas listesinde de eski kiz arkadasinizi gorursunuz, ona da tiklarsiniz.

    gezmeye devam edersiniz, ona tiklarsiniz buna tiklarsiniz. sonra "bi forumlara gireyim" dersiniz, forumun en tepesinde sabit bir baslik: "80630'daki yenilikler!"

    "okuyalim bakalim" dersiniz; birinci madde... tamam, ikinci madde... tamam, ucuncu maddede

    "... artik size tiklayanlari "ugrayanlar" bolumunde gorebileceksiniz!" cumlesini okursunuz,

    bir daha okursunuz, "ha tamam" dersiniz, birden simsek cakar kafada: "yok artik" dersiniz, bir daha okursunuz.

    bu eklenen ozellige gore eski kiz arkadasinizin "ugrayanlar listesi"nde az once kabak gibi ciktiniz. "boyle ozellik mi olur lan allahsizlar?" diyip dogrulugunu test edersiniz. evet, sitenin bu ozelligi sizi sikmi$tir. hava alip sakin dusunmek icin cama cikarsiniz, "ulan bari "beni sik!" butonu koysaydiniz be? boyle de yapilmaz ki... ulan kimbilir ne dusunecek simdi..." dersiniz.

    bir sure sonra "amaan, o da beni gorunce ister istemez tiklayacak, ben de onu benim ugrayanlar'da gorucem, sorun kalmayacak" diye cocukca kendinizi telkin edersiniz.

    gidip bilgisayarin basina oturursunuz, "80630'daki yenilikler"i okumaya kaldiginiz yerden devam edersiniz.

    "... artik size tiklayanlari "ugrayanlar" bolumunde gorebileceksiniz!"
    -bunu biliyoz gec!
    "ama ayarlar kisminda gizli gez secenegini isaretleyerek karsi tarafin ugrayanlar listesinde isterseniz gorunmeyebilirsiniz."
    -anlamadim?
    "ama ayarlar kisminda gizli gez secenegini isaretleyerek karsi tarafin ugrayanlar listesinde isterseniz gorunmeyebilirsiniz."
    -olm siz siteyi mi yenilediniz beni mi siktiniz lan?
    "ama ayarlar kisminda gizli gez secenegini isaretleyerek karsi tarafin ugrayanlar listesinde isterseniz gorunmeyebilirsiniz."
    -ulan simdi kiz bunu once okursa gizli gez ozelligini aktive edip benim profile tiklayacak?
    "ama ayarlar kisminda gizli gez secenegini isaretleyerek karsi tarafin ugrayanlar listesinde gorunmeyebilirsiniz."
    -senin gibi sitenin ta amina koyayim ben! "beni sik!" diye buton koysaniz on defa tiklardim ulan. ibneler. ebemi siktiniz gece gece.
  • süper site, manyak site.

    bu siteye biri seni davet ediyor, ki bu genellikle ya da mutlaka -bizim kanka yüüaa- dediğin arkadaşın oluyor; diyor "olm bak süper karılar var burda eheh kehkeh", sonra girion fotolara bakıon, sonra sırf fotodan yola çıkarak "hmm ben bunu lülelesem süper olur haa" diyosun, yok eğer demiyosan da hemcinsleri adına özür dileyen bir lale kıyafetiyle gidip -am istiyorum am am am- başlıklı foruma "aklı sikinden ibaret olan hemcinslerim adına özü... zart zurt, erkek adam şööle olur, yok bööle olur" diye mükemmel demeçler veriyosun ve farklı bir yaklaşma şekli buluyosun. yani orda hemcinsleri adına özür dilerken de kendi erkekliğinin ne derece şevkatli olduğunu savunup, kendinin ideal bir erkek olduğunu savunup, ideal bi baba tipi oladuğunu savunup süper mücadelelere giriyosun.

    "evet evet bak ankaralıymış zaten biziz'e çağırayım" diyosun iki muhabbetten sonra, sonra biri diyor, "aa sende mi beytepedesin (ampülll), e sıkılınca ben seni arayım o zaman yüaa (ampül patladı)" diyor, sonra herkes çok güzel oluyor, artık yeni bir arkadaşım var, oldu, güzel. insanlarla kaynaşmak iyidir.

    yanlışsam "yanlışsın tahta kafalı, sik beyinli" deyin bana da burda ki fotoğrafa bakıp "ayyyyhhh ne güzel bir kız, işte aradığım arkadaş, resmen bundan fevkalade dost olur, hem bak şu gözlere deniz gibi, resmen ben yıllardır böyle bir dert ortağı arıyordum" demiyosun, "abi şunun memelerine bak, sanırım süper anlaşabilceğim bir insan, tam sinemaya gidip pop corn yemelik, sımsıcak, sammimmi bir arkadaş" demiyosun, "oha göte bak, kattiyetle mükkemmel bir arkadaş olur bundan" demiyosun. resmen fotoya bakıp "abow aboww, bu ne laayynn" diosun, "lan bööle tanga mı olur be arkadaş vayyamına koim, arrmut gibi beeeh, daracık mımcığh beeaah" diosun.

    tabi bu fotoğraflar dışında da kimdir nedir tarzı (ki esas muhteşem olanlar burda başlıyor), kişi nelerden hoşlanır, ne tür müzik dinler (ki bu bi insanı yargılamakta nedense en ileri gelen soru), hatta kimileri yazmıştır altta ahmet radiohead'in bir iki şarkı sözünü ve okuyup "ohaaaaa olm bu da bu yaşam felsefesini benimsemişşşaaa, süperrr, süperrr..... ya slm sen de mi çözümü radiohead dinlemekte buluyosun, sana da mı bu hayat çok zor geliyooo, istersen bi görüşelim, belki hayatta yeni bir anlam keşfederiz" gibiler ve hatta şunu cidden bi arkadaşımdan duydum ve oha ki ne oha, gelen mesaja bak: "ya baksana sen de mi bu nalet şehirde çok sıkılıyosun???".. lan ne diyosun? ne diyosun lan gerzekkk, senin amına koim ben. mütiş bişey lan bu, nickine -alkolik-, -yalnız kadın-, -yapayalnız erkek- ve daha sayamıycağım en mükkemmel şeyleri yazyosun, sonra yolla mesajı amına koim: "ya pardon bakar mısın ben intihar etmeyi düşünüyorum da, etmeden senin infonu gördüm, dedim acaba sen de mi bu yaşamdan çok sıkıldın diye bi mesaj atayım dedim".. hayır yanlış anlama yani intihar edecek ama etmeden bi öölesine bakmış gerizekalı ve mesaj atayım demiş, baari demiş yani. çüş lan çüş.

    bu infolarla ilgili olarak da yine akıldan geçenler belli; "ohaaaa baksana tool dinliyomuş, kesin tam kafa dengim, acık içersek de ikimiz de çok güzel oluruz, sonra tıpış tıpış tıpışırız" diyosun, "ooo bu hatun eskilerden hoşlanıyo, hmm tamamdır ya pink floyd, zaten ben ezelden beridir....am, sik, göt, yarrak" diyosun, "abiieeee işte bu. evet işte bak işte direkt kafa dengim, yazmış oraya bak sırayla, limp bisquit, linkin' park, amcık park, kancık park, abi resmen benim winamp play count umun aynısı, e tamam işte abi, buldum işte abi" diye birden ampül yanıyo. ama kısık yanmıyo, çok şiddetli yanıyo, birden gaz geliyo, birden "ohaaaaa resmen buldum hayatımın kadınını, baksana memeleri de füze gibi, e daha ne abi" diosun. süper şeyler bunlar süper. lan ordaki günde 24 saat portishead dinlese ne olur, sen günde 24 saat portishead dinlesen ne olur, birlikte buluşup 24 saat portishead dinleseniz ne olur? neye ve nereye varırsınız?.. "ohaaa abi tori eymiass dinliyomuş" diye birden kafanda bir kişi çizip olaya atlarsan ne olur? ne olur bok olur anasını satiim. sanki kişiye özel güçlermiş gibi, pikaçuymuşsun gibi, oraya yazıyosun özel güçlerini: biiirrrr: süper testesteron metal dinlerim, ikiiii: klitoris rock dinlerim, üüüüçç: am siki tartarlı gotik kıyafetler giyerim, kafama şapka takarım ama oraya koyarken aşağı çekip gözlerimi kapatırım ki beni allah baba zannetsinler, ay dede zannetsinler. afferin lan afferin mall. (bir de en sevdiğim film fight club bu arada, tyler durden inanılmaz adam yüüaa, laflara bak: siz şu değilsiniz, bu değilsiniz diyo, kendinizi ifade etmek adına kullandıklarınız dışında sahip olduğunuz bişey yok diyo, üretmek yerine satın alıp kendinizi aldıklarınızla ölçüyosunuz diyo, senden geriye kalan ne olcak diyo, üstten çekilmiş sempatik bakışlı foton, süper janjanlı ayakkabıların, rastalı saçların senden sonra kime ne yarar sağlıycak ki diyo, çok doğru, çok felsefik, ayyhh bayılıyorum bu durden a, (keeeesss).....ha işte sonra devam edeyim; en sevdiğim film fight club, en sevdiğim grup amcık kancıklar (sanki şarkı sözleri beni ifade ediyo diye düşünüyorum), en sevdiğim obje saksı, en sevdiğim meyve portakal, en sevdiğim eşşek de pikaçhu anasını satiim) sonra oo süper adammış, çok kalifiye, benim dinlediğim müziği dinliyor hemen mesaj atayım, grubun felsefesini tartışalım. oldu. süper oldu hem de.

    yani tüm bu infoya yazılan süper güçlerin belli bir amaç için yazıldığı (ve bu zaten belli, herkes için belli), oraya konulan fotoğraf bakanda bi hoşnutluk yaratsın diye konulduğu, kişinin portresini direkt anlatan paso vesikalığı yerine, erkek olanın ville valo gibi farı ağzına kadar çektiği, kadın olanın siyah beyaz fotoda sadece gözlerini mavi yaptığı ve bakana da "ohaaa tanrıça gibi" dedirtmeye zorlandığı açık değil mi? bi samimiyet aramak yersiz, zaten burdaki samimiyetsizliklerin bir amaca yönelik olduğu da belli. ve bunların farkında olarak "slm asl pls tşk gkh mgh fty" diye mesaj atmadaki amaç da belli değil mi?

    ha bi de şunlar var: "ben çok sosyalim, insanlarla tanışıyorum, farklı kimlikler tanıyorum, ve bu benim dünyamı genişletiyo, aslında ben sosyolojide doktoram için tez hazırlıyorum da onun için bu arkadaş sitelerinde yer alıyorum, yoksa o sapık hemcinslerim adına özür dilerim zart zurt.".. çarpılacaksın lan adam.

    yani süper bi site bu 80630, herkes üye olmalı, görüşmeli, tanışmalı, "oluuumm hatce kızın yeni fotosunu gördün müüüaaa??" diye fenalık geçirmeli, "yaaa kızım bak işte bilkentteki tüm kızlar bu oğlanı konuşyo" diye birbirine süper ayaklar çekmeli, onla da yetinmemeli "kıızz sen ne diosun benim listemde bahadır boysal var" diye iyice bi delirmeli, hatta o da yetmemeli hayatında karşısında görmediği birine dangalak gibi aşık olduğunu sanmalı ve açıp açıp fotosuna bakmalı "ooyyhh" demeli, "işte benim bebeğim" diye arkadaşlarına tanıtmalı ve daha niceleri...
  • aman yarrabi meger ulkemde ne yagiz delikanlilar ne alli pullu kizlar varmis..ah bir de herkes web designer herkes grafiker aksi halde dovuyorlar..lanet olsun dostum cok havali..
  • herkes grafiker ya da tasarımmcı olduğu için, kimsenin fotograflarına benzemediği site.

    (bkz: photoshop sen bizim herşeyimizsin)
    (bkz: benim de)
  • ray ban'in kendi sitesindekilerden fazla modelinin bulunduğu sosyalleşme platformu.
  • bu site 5 yıl önce beni almadı üye olarak, girememiştim. şimdi kolum adına üyelik talebinde bulunmayı düşünüyorum.
    (bkz: kolum girsin) *
  • "özgürsüzlük" kelimesini lugatıma katmış sitedir.

    bu sabah gelen "bu nasıl nick lan" mesajıyla hayretlere sürüklemiştir beni hadi adamın nicki 2pac'dır alttan alalım dedik "niye lan diyorsun kimsin" gibi bir mesajla yanıt verelim dedik ama akabinde gelen

    "sana lan diyememek gibi bir özgürsüzlügüm mü var. kime lan diyip diyemicemi senden mi ögrenicem. dikkat et kendine"

    süper mesajı almamı sağlayan site oldu.

    alice harikalar diyarında ... herkes harika burda ammman sabahlar olmasın.
  • ilk dönemlerinde üyesi olduğum daha sonra bir sürü ezik insanın üye olması ile beraber kaydımı sildirdiğim kusmuk ötesi internet şeysi. kişi haklarına tecavüzden tutun hakaret hatta küfüre bile varan mesajlar yüzünden çok yakında site yönetiminin başına bela olacak hatta ve hatta haklarında çok ciddi manevi tazminat davalarının açılacağını biliyorum.

    kusmukluğu biraz örneklendirecek olursak;
    örnek başlığımız " tarkan" olsun

    1.mesaj:
    -ovvvvv mükemmelllll (maksat muhabbet başlasın)

    2. mesaj:
    -bayılıyorumm (tarkan seven kızlara/erkeklere selam ederim)

    3. mesaj:
    - bayılıyorum + 1000000 ( üstteki yazarla ilgileniyorum. hazırlan az sonra mesajları kontrol et)

    4. mesaj:
    -okul arkadaşımdı severim keratayı (tarkan okul arkadaşımdı geçmişte, şimdiki çevremi siz düşünün . benden mesaj beklemeyin siz atın)

    5. mesaj:
    -yav neyini seviyosunuz bu topişin, hibnanın.. (ben o kadar cool takılıyorum ki tarkan da kimmiş? site bayanlarını yalarım)

    6. mesaj:
    -geçenlerde beraber takıldık iyi adam kanım ısındı. ( çevrem çok sağlamdır . gözümü kaparım işimi yaparım, yalarımmmm )

    2. örnek başlığımız " aşk nedir"

    1. mesaj:
    -haydiii arkadaşlar aşkı anlatın bana (maksat muhabbet başlasın)

    2. mesaj:
    -saplantıdır aşk. ihtirastır ve önemlisi sekstir (bir seversem çok fena severim , partnerimi her şekilde mutlu ederim)

    3.mesaj:
    -yok böyle birşeyyyyy ıyyykkkkk ( boştayım haberiniz olsun)

    4. mesaj:
    - yok böyle birşeyyyyy ıyyykkkkk + birmilyon.. ( boştaysan ilgileniyorum haberin olsun)

    5. mesaj:
    - acı çektiriren bişiiii ( darbeyi yedim a.k.)

    6. mesaj:
    - (alkış alkış alkış) acı çektiriren bişiiii. evet aynen katılıyorum arkadaşa (darbe yemiş olabilirsin ama ben yapmam merak etme, hadi mesajlaşalım)

    * *.
  • profilime, sagdan,soldan,önden,arkadan, üstten,alttan,photoshoplu,solidworkslu,autocadli envayi cesit resmimi koyup,buna ragmen bi sonuc alamadigim site.bu isin sirrini bilene ve bana soyleyene tam yüz bin lira veriyorum.

    (bkz: turk genci tanismak ister)
  • çarpıldıklarım gibi son derece yararlı bir fasiliteye sahip olan site.

    olay şöyle işliyor siz mümkün oldukça loş yerde, gözlüklü filan çekilen ve üstüne bir ton photoshop efekti yapılan resimlere bakıp "oy oy ne yakışıklı/güzel" bu diyip, kullanıcıyı çarpıldıklarım listenize ekliyorsunuz, eğer o kişi de size çarpılırsa ekranda kalpler beliriyor-muş, muş çünkü ya ben sevdim sevilmedim seveni sevemedim ya da sadece bir resime bakıp çarpılacak adama bir tane de ben çarpacak olduğumdan birebir yaşayamadığım bir olay.
hesabın var mı? giriş yap