• hayat pahalılığından yakınmayan ya hırsızdır ya deli diyerek aktrollerin karşı saldırıya geçeceğini umarım hesaplamıştır dediğim haber. hatta bir seri haline getirmiştir.

    --- spoiler ---

    eskiden şey vardı , ödediğiniz vergiler size yol,su,elektrik olarak geri dönüyor !! bir çok giden memnun ki yerinden,cck seneler geçti dönen yok seferinden. bence hayat pahalılığından yakınmayan biri, ya hırsızdır ya deli. iyi günler.

    otomobil avrupada bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , “e var ki alıyon” diyo …lan hersey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan.herseyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “ bari simit pahalı olmasın “ diye ideal mi olur. peh !

    işine bak ceeam ! bakıyorum zaten kurumlar vergimi gecen hesapladıık da o yüzden konuşuyorum…yoksa biz de mi “simit çok pahalı yaa “ diyip sıramızı savalım mı ? memleket diyorum …zengin …zengin ! yalnızca bizim haberimiz yok ! misal hava 32 derece hissedilen 18 gibi düşün.
    --- spoiler ---

    kaynak
    kaynak 2
    kaynak 3
  • nihayet dediğim tepkidir. komedyenler, tarih boyunca güce karşı ince esprileri ve muhalif tavırları ile var olmuşlardır. ülkemizde son 20 yıl hariç.
  • akp'liler yani*

    malum akıl sağlığı yerinde olan biri hayat pahalılığından yakınmıyorsa koyu bir erdoğan destekçisidir. yalakadır, kişiliğini satmıştır
  • para mevzu olunca cem yılmaz gibi apolitik biri bile laf ediyorsa, umutlanmak için kalbinizde yer açın dostlar.
    kazan kaynıyor.
  • şimdi tek eksik şener şen kaldı. o da gelince iktidar düşüyormuş kesin bilgi.
  • ülkedeki ekonomik cehennem zengin,fakir,akp'li ,muhalif, çoluk,çocuk demeden herkesi yakıyor.
    maalesef daha kötüsü yaşanmadı bile ...
  • iyi saplamış. tebrik etmek lazım. orospu çocuğu aktrollere yoğun mesai yaptıracaktır.
  • üst edit: abi bir an için bu adama bu ülkenin bütün sanatçılarının katıldığını düşünsenize, bu faturalar bu şekil gelmeye devam edebilir mi, fatura cesaret eder mi buna?

    bravo cidden, geç oldu ama güç olmadı. bu kadar kolay işte, milyon hayranı olan ülkenin komedyenleri tek tek bu şekilde tepki göstermeye başlasa bir şeyler eminim daha hızlı değişecektir. şahan gökbakar yalnız değil artık. son attığı twitine şahane bir ekleme yapmış;
    "otomobil avrupada bu kadarken bizde niye bu kadar diyosun , “e var ki alıyon” diyo …lan hersey bu kadar pahalı olmasa sen de alıcan.herseyi simit üzerinden konuşmaktan zaten şüphelenmek lazım. “ bari simit pahalı olmasın “ diye ideal mi olur. peh !'

    edit: ekleme
  • önce şahan sonra cem yılmaz rüzgara göre yol almaya başladılar. ekonomi yeni mi bozulmaya başladı? daha önce neredeydiniz?
  • boka bok diyebilmiştir keşke herkes boka bok diyebilse.
    bir köprü 300 tl olur mu ya köprü köprü pahalı deyip geçmessen yine vergilerinle onun parasını ödüyosun
    150.000 tllik araba 350.000 tl olur mu mantık neresinde. ne yapıyor devlette ben bir araba alırken 200k para devlete ödüyorum
hesabın var mı? giriş yap