• yer izmir - çeşme - alaçatı ovacık mevkii...

    https://streamable.com/pt3eeb (şiddet içeriği nedeniyle kaldırılmış) (https://mobile.twitter.com/…tus/1429457179560620041)*

    bu da basına yansıma şekli.

    https://www.cumhuriyet.com.tr/…-kavga-1-olu-1862425

    göremeyenler olduysa yazayım, arkası baskılı beyaz tişört ve soldan gelen kişi bıçaklayıp gidiyor.

    iddialara göre mekanda çalışan garsonmuş.

    çok net yazayım, dün gece cumartesi eğlencesi için dışarı çıkan dağ gibi adam muhtemelen bugün, bir pazar günü defnedilmiştir..

    yazık! kim vurduya, bok yoluna...ölen öldüğüyle kalıyor..çok yazık...

    mesaj düzeltmesi: akrabası olduğunu söyleyen bir sözlük yazarı mesajla ulaşarak "karı koca 2 aile 4 kişi eğlenmeye çıkmışlar, kadına şiddet içeren bir duruma müdahale edince mekan dışına taşıyor konu, sonrası videoda" diye belirtti..insanları bir kaç instagram hikayesi, facebook profili, görünüşleri, gittikleri mekan veya eğlence anlayışlarıyla infaz edenlere bir nebze cevap olabilmesi adına bu bilgiyi eklemek zorunda hissediyorum.

    katil zanlısı düzeltmesi: https://www.mansetturkiye.com/…-sabikasi-var/60727/

    2 kişi yakalanmış, habere göre biri uyuşturucu ve hırsızlık gibi 12, diğerinin 22 sabıkası var.

    on iki ve yirmi iki ayrı suçtan hüküm giymiş.......

    mesaj düzeltmesi 2: çaylak arkadaşımızın ricasıyla onlarca tecrübe okuyup bir nebze sağ duyulu kalabilmek adına.
    (bkz: kavga etmekten kaçınan erkek)
    (bkz: kavga etmekten korkan erkek)
  • sebepsiz yere ve tam olarak bok yoluna bıçaklanan, yumruklaşan insanlar; kavgayı eğlenerek, tezahürat yaparak izleyen andavallar...
    kime ne diyebilirsin ki neresinden tutsan elinde kalıyor.
  • yazık olmuş.

    edit: son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey var. bu olayda videoyu çeken insanların bu tür olaylardan eğlenmeye başladığı. resmen zevk alıyorlar videoya çekerken. arkadaşım arasana polisi, ambulansı falan. hiç iyi durumda değiliz milletçe.
  • kafasına kafasına çivi gibi çivi gibi çak çak çak diyen travesti seslinin azmettirici olduğu cinayet.
  • taammüden adam öldürme bu. adam elinde bıçakla 20-30 metre koşarak gelip bıçağı saplayıp kaçıyor. bilinçli olarak öldürme amacıyla yapılmış bir hareket. baya bildiğin cani.
  • kim vurdu değil, beyazlı bıçağı alıp koşup geliyor, kocaman bıçak hem de ve adam ayağa kalktıktan sonra göğsünün hemen altına yapıştırdı geçti bıçağı.
    benim dikkatimi çeken şeylerden birisi ise videoya çeken orospu çocuklarının kavgayı şenlik varmışcasına izlemesi, "bunlar kavga etmeyi bilmiyo ya" falan demesi, kavgaya alış tutup sevinmesi. insanlık yemin ediyorum ölmüş.
    ayrıca sırf bu kavgalar, insanlık dışı hareketler sergileyen kekolar ya da tiki takılan zengin züppeleri yüzünden dibimde olmasına rağmen alaçatı'ya falan gitmiyorum. gidersem de ya gündüz ya da akşamüstü. gece nadiren girerim ya da girmem oraya.
    çünkü kafası güzel olup da salak salak işler yapan tipler çok orada.

    edit: vuran kişi garson imiş orada çalışan. ee ne oldu? kavga zaten bitmiş gitmiş herkes ayırmıştı ve herkes yoluna bakacaktı belki de. sen gittin koştun aldın geldin bıçağı ve bir anlık sapladın. ee savunman ne nefsimüdafaa mı? yoo videoda her şey belli. durduk yere bir adam, bir baba can verdi ve yine durduk yere sen hapise gireceksin. en az 20 yıl içeride kalacaksın. değdi mi? eminim köpekler gibi de pişmansındır. sana gram üzülmüyorum ama; üzüntüm vefat eden adamadır.
    edit: anladık arkadaşlar, 20 yıl içeride kalmıyor. bununla ilgili mesaj atmayın artık.
  • esmer tenlilerin batıdan sürülmesi gerekliliği
  • elinde bıçakla gelen beyazlı çomarın müdahalesini bir türlü göremediğim cinayet. bir tekme sallıyor bir de bir hamlesi var ama sanki bıçakla değil gibi. alttan yiyor bıçağı galiba. sarılı.

    edit: tam 56. saniye. beyaz baskılı çomar. adam tam kalkarken yukarıdan kalbine.
  • videodaki kadın sesinin ve tavrının iğrençliği bu ülkenin neden böyle olduğunun göstergesi

    al çivi gibi çaktı adama
  • bazı amip benzeri yaşam formlarının dağ gibi adamı karambolde kancıkça bıçaklayarak, ölümüne sebep olduğu görüntülerdir. hele de son dönem soyunu sopunu bilmediğimiz binlerce mülteci, sığınmacı sağda solda dolaşırken, bu gibi mekanlarda ucuz işçi olarak çalışırken; eğlenmeyin kardeşim. çıkmayın geceleri dışarı. bu ülke artık güvenli bir ülke değil. yurt dışına, medeni bir ülkeye gittiğinizde eğlenirsiniz artık.
hesabın var mı? giriş yap