• çiftlik bank mağdurlarının duaları ile uruguay olacaktır.
  • portekiz diyenleri esir alıp diyecekler ki tek bir hakkın var şampiyon olacak takımı bilemezsen seni öldüreceğiz. tek bir tanesi bile portekiz demez. sikerim sizin romantizminizi ne portekizi amk? maç kazanmadan gruptan çıkıp polonya'ya karşı penaltılarla turu geçip yarı finalde kura şansıyla gallerle eşleşen sonra da bala göte atılan bir şutla kupayı kazanan portekiz mi?

    adamlar turnuvaya gelirken bile isviçre, macaristan, andorra, faroe adaları, letonya grubundan geldiler. gruba bak bir tek san marino eksik o da olsa kaybedenler kulübünün son halkası tamamlanacak.

    avrupa kupasında 24 takımlı boktan sistemin ekmeğini yiyip gruptan galibiyetsiz çıktılar, dünya kupasına tff 2. lig kırmızı grup ayarında takımları yenerek katıldılar. nerden geliyor bu portekiz aşkı anlamadım. biraz rasyonel olun bıkmadınız mı şu romantizmden?

    iran şampiyon olur portekiz olamaz.
  • russia 2018 world cup predictor

    linkini paylaştığım bracketi doldurarak tahmin işinize atraksiyon getirebilirsiniz.

    arjantin gruptan çıkamadı (hırvatistan-izlanda-nijerya rakipleri)
    brezilya, almanya'yı yenerek şampiyon oldu ve karizmayı topladı.
  • --- spoiler ---

    fifa dünya kupası tarihini biraz araştırdım. şöyle ilginç bir istatistik yakaladım. bunu sizinle paylaşmak isterim. almanya ne zaman dünya kupasını kazansa bir sonraki kupayı 2 kez brezilya, 1 kere de arjantin kazanmış. o yüzden bu iki takımdan biri kazanacak. bu sefer sıra arjantin'in. bakalım.

    1954 batı almanya
    1958 brezilya
    1974 batı almanya
    1978 arjantin
    1990 batı almanya
    1994 brezilya
    2014 almanya
    2018 arjantin

    --- spoiler ---
  • benim bu turnuvadaki favorim hırvatistan.
    kah damalı bayrakları olsun kah orta sahanın göbeğinde tam bir maestro görevi üstelenen suat çoban olsun kah da isimleri 'ic' ile biten diğer piçler olsun . bence açık ara favoriler
  • messi büyük ihtimalle bir daha dünya kupası göremeyecek. bütün başarıları yaşamış bir futbolcu ancak hala dünya kupası eksik.

    ve efsaneler efsanesi olmak için mutlaka kupayı almak isteyecektir.

    eğer bir de finalde portekiz ile karşılaşırlarsa, gelmiş geçmiş en iyi final olur.
  • normal şartlarda: brezilya (almanya derdim ama bu turnuvada almanyayı hiç iyi görmedim). brezilya zamanla giderek toplarlayacak ve turnuva takımı olduğunu gösterecek gibi.

    gönlümden geçenler: hırvatistan ve meksika

    sürpriz: uruguay
  • brezilya’nın kadrosu bu defa çok iyi. kendilerinden umutluyum. belçika maalesef geçmiş senelerde yaşadığı hezimeti yaşar yine. ispanya da 2010 dönemi gibi bir kadroya sahip. favorim brezilya ama ispanya da tehlikeli görünüyor.
  • brezilya ve fransa turnuvanın en ağır favorileridir. her mevkilerinde gerçekten mükemmel adamlar dolu, plase belçika kadroları çok iyi ama takım bir türlü olmuyor 90'lı yıllardaki hollanda gibiler. almanya iyi takım ama neuer bütün sezon sakat, santraforu werner olan takım kupa alamaz.
  • genç ve yetenekli kadrosuyla (bkz: fransa) kazanacaktır.

    bonus : gol krallığı için oyumu (bkz: griezmann)'a veriyorum.
hesabın var mı? giriş yap