• taylor swift'e verilen "en iyi pop kadın sanatçısı" ödülünün ardından kanye west'in sahneye atlayıp ödülü alması gereken kişinin beyonce olduğunu haykırdığı ödül töreni oldu. durum karşısında beyonce şaşırıp kalmış taylor da göt olmuşken mtv uzuuuun bir reklam girdi...

    ekşi haber, new york city, hislicocuk.
  • gerçekten herşeyiyle acayip bir ödül treniydi. madonna'nın gerçekleştirdiği hisli konuşması takdire şayandı. russell brand, bildiğin aynı adamdı ve birçok amerikalı seyirci yine kendisinin esprilerini anlamadı ve gıcık oldu izlerken. o da jonas brothers krizinden payını almış sanki, sataşmadı bu yıl kimseye lady gaga'ya takılmalarını geçiyorum.
    lady gaga, kah kırmızı perde güpürü çakması kıyafetle kah susam sokağındaki kuş çakması kafasındaki aksesuarlarıyla ilgiyi üzerine çekti, ödülünü alırken de gaylere ve allaha teşekkür etti.
    kanye west komikti ya, bir anda televole sevdalısı yağız gençler gibi sahneye atlayıp taylor swift adlı kızcağızın elinden kaptı mikrofonu. sonra ben kız ağlayacak zannettim ama zar zor tuttu kendisini.
    gecenin en güzel performansı bence beyonce'ninkiydi, muse da güzeldi ama sanki bir karambole mi geldi ne beklenen ilgiyi göremedi, o etkiyi yaratamadı insanlar üzerinde gibi. pink'in tek memesi dışarda kalan (nasıl bir tanımlamadır bu ki!??) kıyafetiyle yaptığı gereksiz cirque du soleil atraksiyonları iyi,güzel,hoş ama gerçekten boştu. internet üzerinden online olarak dünyanın her yerinden insanın anında tepkilerini yazdığı bir platformda izlediğim için insanların yorumlarını da katıyorum bu entriye. evet pink, 5 dakika boyunca herkes senin tahta memeli olduğunu lady gaga'nın da çift cinsiyetli olduğunu konuştu durdu.
    sonlarda jay-z ile alicia keys düeti oldu. allahtan alicia da nakaratta söylüyor yoksa bu jay-z'nin kurbağalardan bile kötü sesi hiç çekilmez fikri izleyen herkesin ortak kanısıydı, bir de alicia biraz kilo almış gibiydi.
    eminem elijah wood'a benzeyen liseli ergen oğlan havalarındaydı, etrafa atılan korkak, utangaç bakışlar falan. böyle işte, en çok kanye west'in konuşulduğu garip, ilginç bir ödül töreni olarak 2009 mtv video müzik ödülleri su gibi geldi geçti. bu arada kanye haklıydı bence. (bkz: mahmut sen haksızsız ibne)
  • 14 eylül 2009 04.00 itibariyle harika bir michael jackson'a övgü performansıyla başlayan ödül törenidir. madonna'nın michael jackson'la ilgili kısa bir konuşmasının ardından, thriller ile başlayan şov, michael jackson'ın en vurucu şarkıları ve koreografilerinin sergilenmesiyle devam etmiş ve en son olarak da scream videosu dev ekranda yayınlanırken janet jackson sahneye çıkmış ve videodaki michael jackson'la senkronize bir şekilde dans etmiştir...
  • tabii herkes malum olayla hatırlıyor bu geceyi ama ben de pek dile getirilmeyen bazı detaylardan bahsedeyim hemen:

    bieber'ın ilk göründüğü ödül töreni budur.

    gecenin sonundaki jay z & alicia keys performansı bence vokal açıdan gecenin performansıdır. görsel açıdan da tabii lady gaga'nın paparazzi performansı bir efsanedir.

    taylor swift'in de new york metrosu virali olan güzel bir performansı vardır, hem de malum olaydan hemen sonra. o şoku yaşayıp o performansı gerçekleştirmesi takdire şayandır.

    eminem'in de geri dönüş yaptığı ödül törenidir.

    katy perry'nin hiç bir ödül kazanamadığı bir başka ödül törenidir.

    aklıma geldikçe editlerim burayı, bu entry dursun burada.
  • mtv türkiye'nin birebir dil desteği yaptığı, iyi hoş da olan ama canlı performanslarda bütün ses yayınını ekrana vermemelerinden dolayı bok gibi bir wma izlediğimiz ödüller. cümle de pek olmadı ama bu saatte bu kadar, ulaşabilen ulaşsın.
  • michael jackson'a tribute yapılacaktır. dehşet bir reklam yapmışlar; senelerdir dalga geçtikleri adama saygı sunmaları komik olsa da, baya baya güzel..

    http://www.youtube.com/watch?v=_nqgkdxy5jq
  • o diil de, shakira'yla pink çok pis pişti olmuşlar bunda: aynı elbise lan!!
    (http://www.mtv.com/…cap/1620615/4251398/photo.jhtml)
    (http://www.mtv.com/…cap/1620615/4251440/photo.jhtml)

    bu da karşılaştıklarındaki zoraki gülümsemeleri, nasıl korkunç hissetmişlerdir kendilerini kim bilir: (http://www.mtv.com/…cap/1620615/4251755/photo.jhtml)
  • korkunç bir çeviriyle yayınlanmıştır maalesef. hayır bir ara bari orjinalinden bişeyler anlayalım dedik onu da bastırıyor kadın
  • 13 eylül 2009 gece 4 itibariyle madonna'nın sahneye çıkmasıyla başlayan ödül töreni. michael jackson'a ithaf edilen ödül töreninde açılış konuşmasıda tabikide king of pop hakkındaydı.hemen ardından gerçekleşen michael jackson şarkılarından oluşan dans gösterisi ve tabiki beklenen kişi janet jackson'ın screamşarkısını söylemesiyle gecenin ilk showuna imza atılıyor.aynı zamanda günün en anlamlı showuydu.

    ardından katy perry'nin we will rock you parçasının eşliğinde gecenin sunucusu russell brand.gece boyunca kendisine pek sunmak için fırsat kalmadığını düşündüğüm şahıs.megan fox'a yaptığı hap ve deli göndermesi gayet yerinde ve güzeldi.biliyorsunuz megan fox birkaç gün önce şizofren olabilirim tarzında birşeyler sallamıştı her zamanki gibi.

    gecenin ilk ödülü best female artist adaylar ise;

    lady gaga - poker face
    taylor swift - you belong with me
    katy perry - hot n cold
    pink - so what
    beyonce - single ladies
    kelly clarkson - hatırlamıyorum

    listede güçlü adaylar vardı ama bence poker face aralarındaki en iyi videoydu.ama amerikan teenage topluluğu taylor swift'e kafadan salladı ödülü.ve asıl bomba olay taylor tam ödül konuşmasını yaparken sahneye fırlayan kanye west oldu.kanye mikrofonu taylor'ın elinden kapar kapmaz 'yo taylor. ı’m really happy for you. ı’m gonna let you finish but beyonce had one of the best videos of all time. one of the best videos of all time!”diye olayı patlattı.tabi taylor konuşmasını yapamadı ve mtv yayını kesmek zorunda kaldı.aşkım kanye burdan sana sesleniyorum tüm bu çirkeflikler beyonce için mi.çok kalbim kırıldı.hayır eğer mtv tarafından oyuna getirildiysen söyle affediyim bebeğim ama yanındaki keltoş amber rose yüzünden artık biraz zor.hah sonra yuhlanırsın böyle millet tarafından.

    ortalık sakinleştikten sonra güzel leighton meester ve jack black'in sunumuyla best rock video;

    coldplay - viva la vida
    fall out boy - i don't care
    green day - 21 guns
    kings of leon -use somebody
    paramore - be code

    ben dedimki bu fall out boy her zaman neşeli ilginç kliplere imza atıyor neden olmasın? ama gel görki green day aday oldukça alır bu ödülleri sanırım..ve kazanan green day oldu.

    gecenin ikinci performansı taylor swift tarafından gerçekleşti.metro istasyonunda başlayıp taylor'ın metroya atlayıp gençlerle çoşmasıyla devam eden ardından meydandaki taksinin üstüne çıkıp hep beraber çoluk çocuk eğlendikten sonra son bulan bir performanstı.ve ardından beklediğim performans lady gaga ve paparazzi .çok güzel bir sahneye sahipti,piyano sahneside sevdim canım haberin olsun.ama performansın sonunda kana bulanman daha da bir güzeldi show icabı hani.nese efendim sıra best pop video;

    beyonce - single ladies
    lady gaga - poker face
    cobra starship ft leighton meester - good girls go bad
    britney spears - womenizer
    diğer adayı çıkaramadım çok bilinmiyordu zaten

    kazanan britney spears oldu.tebrikler britney iyi bir come backsin ne diyelim.kendisi turnede olduğu için bağlandılar.
    lady gaga'nın eli hala boş.burda ne diyoruz çok adaylık o kadar eli boşluk,az ve öz aday olcaksın.
    sonracığıma green day bir performans patlattı.herkes sahneye topladı çoşturdu falan.ardından amerikan'ın bıkmadan usanmadan magazin yaptığı twilight kadrosu(taylor lautner,kristen stewart,robert pattinson) neymiş efendim new moon filminin trailerını izlicekmişiz iyi eyvallah.bu sırada bu lautner'in bir garip yürüyüşü var.
    ardından bir performansta beyoncedan single ladies şarkısıyla geldi.performansta da klipteki gibi pek olay yoktu.sonrasında;
    best male video

    eminem - we made you
    ne-yo - miss independent
    jay-z- d.o.a
    t.i ft rihanna - live your life
    kanye west - love lockdown
    p.didy önceki kazananlardan bahsederken kanye bir yuhlanmada burda ismi geçince aldı.nese ödülü beklediğim gibi t.i aslan parçası kaptı.ardından muse'un amerikan tvlerindeki ilk performansına tanık olduk.jennifer lopez best hip hop videoyu sunmak için sahneye çıktı.jennifer o saçlar ne öyle kezban gibi olmuşun git kestir biraz canım hadi..neyse adaylar

    eminem - we made you
    flo rida - right round
    kanye west - love lockdown
    jay-z - d.o.a
    asher roth -i love college
    kazanan isim eminem..

    dj a.m'in anılmasının ardından sonunda best new artist ödülü lady gaga'ya gitti.eli boş dönmedi kendisi.pink cambaz olarak sahneye döndü vallaha helal olsun hopladı zıpladı baş aşağı falan iyi performans sergiledi.ve beklenen ödül video of the year;

    beyonce - single ladies
    eminem - we made you
    lady gaga - poker face
    kanye west - love lockdown
    britney spears - womenizer

    ödül beyoce'a gitti de ben anlamadım (kanye'yide) ne var bu klipte o kadar yılın klibi seçcek kadar.ya da 5'inden 3'üne ödül verdik beyonce da eli boş dönmesin mi? nese burda beyoncebüyük bir delikanlılık ablalık yaptı,taylor'ı sahneye çağırdı.konuşmasını yapabildi mağdur taylor.
    sıra kapanışa gelmişti ve iki büyük alicia keys ve jay-z deydi sıra.new york gerçekleşen ödül törenine uygun new york temalı bir şarkı,arkada new york resimleri,hatta piyanonun üstündeki muhteşem new york resimleri vallaha billaha atlayıp uçağa bir gidesim geldi(gönül isterdi bir frank sinatra çıksa new york şarkısı söylese).bu iki üstad karşılıklı döktürdüler.ama asıl kapanış tabiki michael jackson'ın beklenen filmi this is it'in trailerının gösterimiyle oldu.russell brand'te ödül olarak katy perry ile aynı otelde kaldığını belirterek hadi koçum görelim seni nidalarıyla gece sonlandı.
hesabın var mı? giriş yap