• felipe massa nın son sürat seyrederken kafasına gelen bir cisim nedeniyle kontrolü kaybedip bodosloma lastik bariyerlere bindirdiği yarış olmuştur. sıralama turlarının son bölümü şuan için durdurulmuş durumda. pistte massa nın kafasına gelen cismi bulmak için bir arayıştır devam ediyor.

    edit: tekrar çekimlerden anlaşıldığı kadarıyla barrichello nun aracından kopan parçaymış bu cisim. sedyeyle ambulanstan çıkarılırken görüldüğü üzere massa nın durumu iyi. helikopterle hastaneye kaldırılmış durumda.
  • sıralama turlarındaki kaza sonrası ilginç insanlardan haberdar olmamızı sağlayan gp.

    nasıl mı ?

    turkiyef1.com'da kaza haberi ve bu haberin içinde massa'nın kaşının yarılmış, gözünün de kapalı olduğu görüntü mevcut.. altına gelen yorum ise insanı ayrı diyarlara götürüyor.. şakaysa hiç komik değil, ciddiyse çok komik ekolünden bir okur yorumu olmuş :

    "massa ne oluer iyileş başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki sen olmadan asla! kalbim seninle en kısa zamanda tekrar sağlğına kavuşmanı her şeyden çok istiyorum massa sen bitanemsin en iyisisin en mükemmelisin sen benim hayatımın başladığı ve bittiği noktasın.

    yorum, zeynep massa | diğer yorumları"

    sen benim hayatımın başladığı ve bittiği noktasın.. vay anam vay.. sözlükten biri dalga geçmek için yazmadıysa durum çok enteresan..
  • bildiğin hız göstergeleri ve dereceleri tamamen çökmüş durumda. kimin ne yaptığı belirli değil. şaka gibi bir sıralama turu.
  • massa'nın kaskına çarpan yay bir hayli büyük. barrichello'nun arabasından koptuysa bu parça bir hayli seke seke piste geziniyor demekki. barrichello'nun arabadan son turda birşey koptu, araba saçmaladı açıklamasıda, hem onun 13.lüğünü hemde massa'nın durumunu anlatıyor. büyük geçmiş olsun massa'ya.
  • cenabet bir hafta sonu gpsi... lider alonso'nun tekeri çıktı, bakalım daha neler olacak...
  • ulan ne cenabet sıralama turları oldu. massa kaza yaptı hasanelik oldu. zaman ekranı gitti kimin birinci olduğu belli değil.

    edit: geldi. tekrar gitti. demekki böyle şeyler bir tek türkiye'de olmuyomuş.
  • son birkaç yarıştır kendini belli etmişti zaten mc laren. yeni paketle birlikte birincilik geldi sonunda. allah paketlerine zeval vermesin.

    1. hamilton mclaren-mercedes (b) 1h38:23.876
    2. raikkonen ferrari (b) + 11.529
    3. webber red bull-renault (b) + 16.886
    4. rosberg williams-toyota (b) + 26.967
    5. kovalainen mclaren-mercedes (b) + 34.392
    6. glock toyota (b) + 35.237
    7. button brawn-mercedes (b) + 55.088
    8. trulli toyota (b) + 1:08.172
    9. nakajima williams-toyota (b) + 1:08.774
    10. barrichello brawn-mercedes (b) + 1:09.256
    11. heidfeld bmw sauber (b) + 1:10.612
    12. piquet renault (b) + 1:11.512
    13. kubica bmw sauber (b) + 1:14.046
    14. fisichella force india-mercedes (b) + 1 tur
    15. alguersuari toro rosso-ferrari (b) + 1 tur
    16. buemi toro rosso-ferrari (b) + 1 tur
  • fernando alonso'nun ilk cebi aldığı yarış gibi gibi. kameralar ona odaklanmış durumda ama resmi bir açıklama gelmedi. komik olan durum ise bütün pilotların birbirine kaç yaptın tarzı soru sorup ilk 10'u çıkarmaya çalışmaları.
  • raikkonen'in cenabetliğini bir kenara bırakmasıyla yaşanan burukluğun bir nebze azaldığı bir yarış olmuştur. ayrıca yayında resim seçen kişi sanırım nicole scherzinger'a hafiften hastadır zira pek çok sürücüden daha çok kendisini gördük. neyse, başka bir kaza bela yaşanmadan bitmesiyle sevindirendir.
  • massa'nın kaskına çarpan parça şu an gösteriliyor. önünde bir aracın olmaması, gelen cismin kaynağı hakkındaki gizemin korunmasına yardımcı oluyor.

    edit: parçanın barrichello'nun aracından koptuğu resmi olarak açıklanmış. ne parçaymış be arkadaş, nerelerden sekmiş de gelmiş öyle.
hesabın var mı? giriş yap