• 16 yaşındaki kız çocuğu sıla şentürk'ü vahşice katleden hüseyin can göçek'in ıq puanının 68 puan ile bir şempanzeden beter çıkmasıdır.

    yakın zamanda bu tür saplantılı, platonik ve aşırı hayranlık besleme durumlarının düşük zeka alameti olduğuna dair bilimsel bir araştırma okumuştum. o yüzden şaşırmadım.

    --- spoiler ---

    giresun'da 16 yaşındaki sıla şentürk'ü boğazını keserek katleden katil zanlısı hüseyin can gökçek tutuklandı. eski nişanlısı olan sıla'yı öldüren gökçek'in engelli olduğuna dair verilen sağlık raporunun ayrıntıları gün yüzüne çıktı. 68 ıq puanı alan gökçek'e yüzde 50 oranında hafif derecede zeka gerililiği tanısı konuldu.

    --- spoiler ---

    kaynak burada
  • az ceza almak için sorulan sorulara bilinçli cevaplamamistir. ınstagramda yazısarak tanismislar. okuma yazma bilen adam şempanze ile aynı zeka seviyesinde olamaz.

    getir bana test yap, 10-15 alırım istesem.
  • ortalama iq'su 87 olan ülkede şaşırmamıştır.

    çare öjeni.
  • kesinlikle hadım edilmelidir. soyu ürememeli.
    tecavüzcüler, pedofiller mutlaka hadım edilmeliler.
  • %50 zeka geriliği var ve ailesi bunun için önlem almamışsa yasalara sığınıp ceza indirimi verilmemeli, veriliyorsa kalan cezayıda ailesine, sorumlu kişilere vermeli.
  • yav he he. bi malız ya anlamadık cezai ehliyet mevzusundan az ceza almak istediğini.
    la başık sahibi, herkesi kendin gibi beyin tek ampülle çalışıyor sanma. adam gerçek sanıp bi de başlığını açmış.

    mallar için tekrar açıklama: zekasını olduğundan az gösterip cezai ehliyetten yırtarak az ceza almanın veya hiç ceza almamanın peşine düşmüş katil.
  • deneylerde kullanılması gereken bir canlının zekası.
  • instagram kullanmayı bilen bir katilin iq skorudur.

    instagram vb. kullanmayı bilmeyen benim acaba iq skorum kaçtır... ayrıca yıllardır bilgisayar kullanırım daha format atmayı bilmiyorum, hatta akıllı telefonu bile adam akıllı kullanamıyorum; herhalde şempanze benim yanımda alim kalır.

    okuma yazma fena sayılmaz, kendimi de az çok ifade edebildiğime göre iq ortalaması 87 olan bir ülkede en azından 90 alırım. yani o cani o kadar da geri zekalı değil hocam.
  • bir ihtimal “zihinsel geriliği var” deyip alacağı cezadan tamamen ya da kısmen yırtması için savunmayı bu temele dayandırma maksadıyla birileri üfürmüş olabilir.

    pek inanılası değil ama testler yapılır, duruma bakar mahkeme heyeti.
  • bir yerde okumuştum. suç eğilimi yüksek ve özellikle de psikopat olarak tabir edilen insanların, toplumda yer yer yüksek zeka ile bağdaştırılmalarının aksine çoğunlukla zeka geriliği taşıdıkları söyleniyordu. abd'de cezaevlerinde yapmışlar sanırım bu araştırmayı.

    edit: ekleme
hesabın var mı? giriş yap