• karnı aç ve işsizlik sıkıntısı çeken türkiye insanlarına en az 3 puan fark ettirmiş bir konuşmadır. etkileyici ve şaşırtıcı şekilde muhalefete saldirmadigi bir konuşmadır.
  • içimizdeki bunların köpeği kansızlara sokup sokup çıkarmıştır. beyinsizin teki gelir dünyadaki veya türkiye deki açlığının sebebinin kapitalist emperyalistler olduğunu sorgulamaz hatta ağzına bile almaz. vesayetçi kansızlara dünya 5 ten büyüktür diye rajon kesen kapitalist sisteme odaklanmamız gerektiğini bize öğreten erdoğan ı hedef alırlar. sıra siz de gelecek allah ın izniyle. dünyayı para ile sömüren kansızların içimizdeki tetikcilerini ve akrabalık ilişkilerini iyi bilin:

    (bkz: türkiye'deki sabetayların akrabalık ilişkileri)
  • imam hatip açarak dünya ile savaşamazsın. sen ve sana oy verenler bir tas çorba ile yetinip seni ve akranın kodamanları para içinde yaşatabilir ama ben bir tas çorba ile yetinmem. atatürk, atalarımız, ceddimiz bu ülkeyi, milleti bir tas çorba ile idare etsin diye kurmadı. o kanlar elalemin çocukları 17 yaşında tüm dünyayı gezerken, kendi migrosun satamayıp çöpe döktükleri sebze artıkları ile doysun diye akmadı...

    azdan az çoktan çok gider mi gitmez mi bilmem ama türkiye'nin evlatlarını bu hale getirenlerden elbet çok şey gidecek. tarih bunu hep göstermiştir.
  • sonu ‘al papazı ver papazı’ pazarlığına dönmese bari. papazı verip babayı almıştık o zaman.

    tüm dünya bize karşıyken geri adım atmamamız gayet güzel. fakat tohumuna kadar dışa bağımlı olan bir ülkeyiz. rusya gibi her şeyi kendi üreten bir ülke olsak tamam da. hepsi ambargo uygulasa b planımız yok.
  • işsizliğin tavan yaptığı, ekonominin hiç olmadığı kadar boka battığı, enflasyonun dağları aştığı bir dönemde yapılan açıklamalar bütünü.
  • boş hamaset cümlelerinden oluşan goygoy.

    "ey fransa, sen aynaya bak", "ey amerika, sen daha çok zarar görürsün", "ey arap birliği, o konuda size çok kırgınım" vs.

    sen yaptığın operasyonun haklılığını anlatamamışsın, hiç bir konuda anlaşamayan ülkeler bile seni kınarken ortak olmuşlar.

    rezalet bir diplomasi yürütmüşsün. aynı anda hem rusya'yı, hem amerika'yı, hem çin'i, hem iran'ı, hem avrupa birliği'ni, hem arap birliği'ni karşına almışsın.

    ekonomin kırılgan. her 3 gencinden biri işsiz, sanayi üretimin 1 yıldır daralıyor. trump her twit attığında piyasan allak bullak oluyor. hala ey fransa, amerika sen daha çok zarar görürsün diye gaz alma çabalarındasın.

    trolleri de gelmiş yargı dağıttı, yürü be diye gaz veriyor.
  • sözler eyvallah da, icraatte hiçbir şey yok.
  • her şeyi anladım da ülkenin beka meselesi denen şey niye akp toplantısında konuşulur ben ona takıldım. git meclis genel kurulunu topla orada konuş, sarayında konuş, özal gibi cuma namazı sonrasında konuş. şunu reise anlatamadık türkiye>>>>>> akp den. siz yokken de vardık inşallah gittiğinizde de olacağız. parti başkanlığını bırak ülkeyi yönet çünkü bu ülkeyi yönetmek senin akp ni yönetmekten daha şereflidir.
  • dünya salak yerine koyuyor bizi.
  • çanakkale cephesinin baskomutanina saygı duymayan bir adamın çanakkale örneği verdiği konuşma.
hesabın var mı? giriş yap