• her şeyi geçtim, 1453 isminden kaybeden taraftar grubu.

    ne alaka lan?

    1071 sarı kanaryalar mesela.. oldu mu? olmadı.

    edit: 1789 genç paris saint-germainliler.
  • https://www.facebook.com/…1476276660&type=1&theater

    --- spoiler ---

    -temsilciler uefa maçlarında tribün aralarında boşluk bırakılmasını istiyor bu maçta göz yumuyor

    -1453 kartalları diye bir grup ağustos ayında kurulmasına rağmen 5000 bilet dağıtıyor 120 otobüs kaldırıyor.

    -ilk kez 4 tane savcı maçı izlemekle görevlendiriliyor.

    -tekbir sesleri eşliğinde alt tribünden tribünde rabia bayrağı açmaya çalışıp kavga çıkaran grup sahaya giriyor. (çarşı her zaman kapalı üst tribündedir)

    -geçen hafta antep-çaykur riza maçında tüm yorumcular ve futbol otoriteleri tarafından haksız kırmızı kart gösterdiği ve haksız penaltı çaldığı ifade edilen fırat aydınus 1 hafta sonra derbide görevlendiriliyor.

    -taraftar sahaya girince güvenlikler üzerlerindeki turuncu kıyafetleri çıkarıyor,polis müdehale etmiyor kaçıyor.

    -stadın 3 tane kapısı patlıyor ve stada girişte arama yapılmıyor.

    - 34. dakikada sesi kısan ligtv olayları saniyesi saniyesine sonuna kadar gösterirken sahaya ilk giren grubu göstermiyor.

    sen hala bu tezgahı anlayamıyorsan ya salaksın ya hırsızsın yada salaklık ve hırsızlıktan bir menfaatin var ?
    --- spoiler ---
  • ak kartallar.

    ''siyasetini evinde yap'' mış.

    ''maçı da evinde izle yaraam'' demezler mi adama.

    her yere sızdılar, bir tek beşiktaş tribünü kalmıştı.

    bu oyun tutmaz yiğidolar.
  • bari adını da ak kartallar falan koysalarmış dediğim taraftar(!) grubu.
  • "siyasetini evinde yap" şeklinde beyinsizce bir söyleme sahip taraftar grubumsu.
  • 22 eylül 2013 beşiktaş galatasaray maçında ilk görevlerini tamamladılar. beşiktaş'a 5 maç seyircisiz gelir, olimpiyat'ta 5 maç taksim sesleri duyulmaz.

    sıra genç fenerbahçeliler'de. onlar da kadıköy'ü kapattırdı mı, al sana süt liman türk futbolu. tiyatro mu dedik?
  • sorun isminde 1453 olması değil siyaset istemiyoruz deyip osmanlıcılık oynamasıdır (bu maalesef günümüzde siyasi görüş göstergesi haline geldi, aynı atatürk'ü savunanlarda olduğu gibi; eğer ismi 1919 kartalları olsaydı siyasi görüşlerini direk çözebilecektin aynı şekilde) . ula yıllardır biliyorsun çarşının siyasi görüşünü geziden önce neredeydin şimdi mi aklına geldi siyaset istemiyoruz demek. elbetteki isminde 1453 olması iyi bir şey ama sıkıntı iki yüzlü olmaları.
  • ne amacla kuruldugu cok da bariz olan ancak bilinmiyormus gibi yapilan taraftar grubunun yandan yemisi.

    bir bakalim ne gibi tesaduflere alet olmuslar. acik acik isim vererek yazacagim, yarasi olan varsa gocunabilir:

    1. 3 eylul'de kurulan bu grubun kendini gosterdigi ikinci macta kavga cikarmasi, bu tutmayinca sahaya inmesi.

    2. biber gazi ve cop manyagi cevik kuvvet'in, elinde beyaz plastik cay bahcesi modeli sandalye bulunan bu grubun elemanlarini biber gazi manyagi edecegi yerde bunlardan kacmasi. o sandalyelerin oraya nasil geldigini kimsenin aciklayamamasi.

    3. mac oncesi, sozu gecen bu grubun bu aksam goreceksiniz taraftar neymis, bugun gelin izleyin bizi, vs. diyerekten ne mal oldugunu buram buram haykirmasi. twitter'dan kiyamet alameti gibi tweet yagdirmasi.

    4. her stadi tika basa cevik kuvvet dolduran teyyipcangiller'in ve adamlarinin* bu macta elle sayilir adette cevik kuvvet bulundurmasi.

    5. ne hikmetse cevik kuvvet'in adam gibi olmadigi bu macta 1453 kartallari'nin bulundugu tribunlerde merdivenlerin dahi dolu olmasi. kalkip da ne klubun ne de polisin aga bu nedir dememesi.

    6. cevik kuvvet'in varliginin pek olmadigi bu ayni macta sanki bu olaylarin cikacagi onceden biliniyormuscasina 4 savcinin gorevlendirilmesi. savci gorevlendirebilecek mevkide olanlarin kim oldugunun net bir sekilde bilinmesi. babam gorevlendirmis gibi yapmaya gerek yok yani.

    7. bu olaylarin genc fenerbahceliler'in sol acik'a saldirmasiyla neredeyse es zamanda yasanmasi.

    8. siyasetini evde yap diyen, cok bariz bir sekilde bagzi seylerin destegiyle bir avuc sakirtin kurdugu grubun facebook sayfasinda paylastigi resimlerinden birinde osmanli armasi, bir digerinde besiktas'in osmanli donemindeki logosunu kullanmasi. neo osmanlicilik'in eyvallah olup, siyaset olmamasi ama hak aramanin siyaset olmasi.

    9. ayni grubun twitter hesabinda paylastigi ikinci tweet'inde her golden sonra tum grubumuz huloog nidasiyla cosacak demesine ragmen siyasetini evde yap diyebilecek kadar ne dediginin farkinda olmamasi.

    10. ayni grubun mactan once onlarca besiktas biletinin resmini paylasmasi, resimden de goruldugu uzere bir kismi kocanlarindan taze taze koparilmis, acikca toplu olarak alinan bu biletlerin kaynagi hakkinda hic bir bilgi vermemesi.

    daha sayayim mi? iste bunlar hep tesaduf, teyyip'in kisisel hirs ugruna taraftar gruplarini harcamaya calistigi falan yok. sonra diktator deyince ömö bön döktötör dögölöm.
  • alenen çarşı'yı karalamak için kurulmuş, arkasında kimlerin olduğu belli sözde taraftar grubu.

    biz* beşiktaş'ı daha önce de çok defa yendik; hem de çok önemli maçlarda. daha 5. haftada, beşiktaş çok tehlikeli bir yerden serbest vuruş kullanacakken, daha maçın bitmesine 3 dakika varken olacak şey değil bu iş.

    gezi direnişinin en büyük grubu olan çarşı için ne yapılabilirdi? itibarını yok et, yalnızlaştır ve halkın gözünde terörist, iğrenç insanlar olarak yer ettir.

    ama bu insanlar salak değil, tam da böyle zamanlarda kolay kolay olay çıkartmazlar. o zaman sen onların yerine çıkart.

    ulan bari ismini biraz düzgün seçseydiniz şu gurubun.

    mantıklı insanlar yemez bunu arkadaşım.
hesabın var mı? giriş yap