• game of thrones'un ana gündem maddesi olduğu şu günlerde whatsapp üzerinden a haber'e yolladığımdır. bu kritik 10 bin oyun ekrem imamoğlu lehine olduğu anlaşılıyor.
  • ayh bin yıllık orta dünya nördü esprileri bitti bu başladı şimdi de. sözlüğümden siktirin gidin westeros piçleri.
  • yapmayın olm şöyle şeyler, a haber ciddiye alıp haber yapıyor sonra ciddi ciddi.

    tanım: çok ayıp hadise.
  • akgezenleri kızdıran olay. akgezenlerin 7 krallıkta seçim yenileme talebi üzerine starkların tavrı ne olacak merak ediliyor.
  • cehape lehine kullanılmış da olabilir:

    "bakınız değerli kardeşlerim, bu cehape ne yaptı? 10 bin ne idiğü belirsiz -kız mıdır kadın mıdır artık orasını bilemem- sözde lekesiz dedikleri bindirilmiş kıtalara oy kullandırarak seçime hile karşıtırdı."

    "lekesizmiş, sevsinler sizin lekesizliğinizi(!) cehape çay lekesidir, cehape pas lekesidir, cehape dağ tekesidir." bir de utandan sıkılmadan elindeki mızrak ve kalkanlarla benim sandık görevlimi dürtmek suretiyle tehdit ediyor. ya sen kimsin, dağdan gelip bi de bağdakini kovuyorsun?"

    "işte burada size önemli görevler düşüyor muhtar kardeşlerim: köy köy, kasaba kasaba, kapı kapı gezip ne yapacaksınız, seçmen kontrolü yapacaksınız. her bir seçmenin tumanını indirip kontrol edeceksiniz, bunlar lekesiz mi değil mi. haa, aranızda benim gözüm artık iyi görmüyor diyenler olabilir onlar da gerekirse elle kontrol yapmak suretiyle elini taşın altına sokacak. bunda utanılacak sıkılacak bi şey yok. ne diyor şair: "elinle yokla, tutarsan el utansın. yel başına vurursa kel baş utansın. hiçbir şey olmazsa berberde ayna tutarsın"

    sözlerime burada son verirken...
hesabın var mı? giriş yap