• okulda bulama, iş yerinde bulama, zirvede bulama. nereye gitsin bu adamlar?
    (bkz: nereye sıçacağız)
  • muhtemelen erkektir. ama lezbiyen de olabilir tabi.

    lan başka niye gelecek amına koyim? zirvedeki kendi gibi diğer abazanlarla kafa kafaya verip vizelere finallere mi çalışacaktı?
  • ruhsuz, duygusuz ve kaba mühendis.

    lan lara gofret oluyorum gün geçtikçe, biri beni durdursun.
  • adam işi pişiriyo.. aviii
  • meslekleri gereği insanlardan uzak sahada çalışan mühendislerin sosyalleşme ortamlarında haliyle kızlara daha fazla ilgi göstermesi gayet aşikar ve normal bir durum olmakla beraber sırf kız bulurum amacıyla zirvelere gelen meslektaşlarımızı buradan kınıyorum. ama bir gerçek var ki, türk genci tanışmak ister.
  • çok da dalga geçilmemesi gereken tiptir. umut dünyası kavramının demirbaşıdır, makus talihini yenebilmek adına çaba göstermektedir sırf bu bakımdan saygıyı hak etmektedir.
  • allah allaah. arkadaş 60 kişilik sınıftayız suan, 20tane kız saydım daha da fazla var. bi tanesi de şikayet etmedi böyle bi olaydan. ben de bu zamana kadar hic abazoğlu tanımadım ne yalan soyleyim. sene başından beri kardeş kardeş takılıyoruz lan ne yavsayan oldu ne kizlara sarkan.

    abi normal insanlarız biz de. asosyal denmesinin sebebi sizin tabirinizle sosyal olanlardan, yani muhendis olmayan insanlardan farklı düşünme şeklimiz. daha iyi daha kötü kıyası asla yapmıyorum, ama bize çocukluğumuzdan beri analitik düşünme öğretildi. muhendis adam nedir? napar? bi sorun karşısında en pratik en kısa en ucuz çözümü arar. abi iki noktanın arasındaki en kısa doğru parçalarıyız biz. çözüme giden en düz yolu araya araya, nispeten düz mantık insanlar olduk.

    bu değildir ki ortalıkta " kadın kadın kadın kadın!!!" diye dolaşalım.insanlarla arkadaş olamamak muhendislikle alakalı değildir çocukluğunda yaşadığın travmayla alakalıdır olsa olsa.

    her gittiği ortamda kadın arayan adamın titrinin ne olduğu mu sorun oldu? adamın kendisi sorun degil de mesleği olay ölmüş sözlükte. lan türkiyenin mükemmel ozetisiniz yemin ederim.

    tanım : sözlüğün içinde yer almış değişik muhendis tanımlarından biridir.
  • doğrusunu yapan mühendistir. ne yapacaktı? sizin gibi hergün dünyayı mı kurtaracaktı?

    ayrıca mühendisler bile arada saçma sapan şeyler yapmalıdır. tüm hayatı saçma sapan olan insanlardan daha mantıklı yaptıkları.
hesabın var mı? giriş yap