• (bkz: hamamböcüğü) nitekim kendisi uçalı uzun bir süre olmuştur
  • öldürmeye çalıştığınızda havalanarak size kamikaze yapmaları nedeniyle ava giden avlanır durumu oluşturan yaratıklar
  • böceklerle sorunu olanlar için yaşanabilecek en büyük kabus. ilk defa karşılaştıktan sonra uzun bir süre uykudan "yuzume kondu" diye bağırarak uyandıran, ilaçların tesir etmediği (ölümsüz), ölse bile daha sonra üçer beşer kapıdan bacadan geri gelen, bilimin bir kurtuluş yolu bulamadığı korkunç hayvan.
  • kıbrısta da bolca bulunur. boyları 10cm'i bulabilir. uçarken gelip enseye konanları* da vardır. yazın cam-pencere açılan bahceli evlerin vazgeçilmezlerindendir. en güzel savunma yolu evde manyak bir kedi bulundurmaktır. direk havadakini indirdiklerini gördüm.
  • görme ve uçma yetisi arasında seçim yapmak zorunda bırakıldıklarına ve uçmayı seçtiklerine kanaat getirdiğim böcek türü. amaçsızca uçup oraya buraya çarptıklarını, insanların saçlarının arasına kamikaze dalışı yaptıklarını defalarca dehşetle izledim.
  • hamamböceği olduğu yetmiyormuş gibi bir de uçarak densizliğin daniskasını yapmış böcek.
  • (bkz: mimic)
  • dünyada en çok iskenderunda bulunan psikopat familyanın ruh hastası türü.
    ilk gördüğümde götüm tutuşmuştu. bağırarak halamı çağırmıştım. o da dağıtmıştı bu ölüm tugayını. sonra* böcek halamın saçlarının arasından fırlayıp uçup gitmişti dolunaya doğru.

    edit: az önce küçükçekmece'de bahçe katında bulunan evimin camından içeri vzuuuvvv diye uçarak girip kafama çarpan şey.
    küçük çapta bir sinir krizi geçirerek kendisini moleküllerine ayırdım ama ne yazık ki bunu yaparak larvalarını da etrafa saçtım. banyoya koşup 15 dakika boyunca kafamı yıkadım ama halen sakinleşmiş değilim.

    kısacası
    yakınımızdalar.. hem de çok yakınımızdalar..
    küçükçekmece..
  • havada terlikle vurularak avlanmalari cok zevklidir. sersemleyip yere dusunce uzerine basilip evden disariya atilir.
  • asansore evinize cıkmak icin huzur icinde binersiniz ama kader size pis bir oyun hazirlamistir.asansor yukari dogru harekete gectigi anda iki kat arasindaki duvarin ustunde yuruyen bu yaratiklardan birini gorursunuz ve iste o anda size dogru hamle yapar bundan sonrasi artik karanliktir tek duyulan bocegin asansorun aynasına kabinin duvarlarina carparken cıkardıgı seslerdir ve havada anlamsizce ucusan ellerinizin cikardigi isliktir.
    en sonunda inilecek kata ulasilir ve hayata kaldigi yerden devam edilir hicbirsey olmamis gibi ta ki bidaha ki sefere kadar....
hesabın var mı? giriş yap