• sözlük yüksek kültür seviyesine sahip, sosyal ve eğlenceli insanlardan oluştuğu için genelde olumlu biten aktivite.
  • ortalama 13 yıldır buralardayım, çok insanla buluştum, güzel arkadaşlar da edindim, can dost diyebileceğim kazanımlarım da oldu, dalak böbrek hala yerinde.

    hakkında biraz olsun fikir sahibi olduğun ve kendine yakın bulduğun insanlarla sosyalleşmek keyifli olabiliyor, deneyin.
  • 2 bira içilerek yapılması gereken bir aktivite.
  • hayat görüşünün benzer olduğu insanlarla bir şeyler paylaşabilmek insana mutluluk veriyor, hatta eğitici yönü bile var bilmediğin bir çok şey hakkında fikir sahibi oluyorsun.

    misal beni asla girmeyeceğim bir sokakta çorbacıya götürmüştü bir yazar bir zamanlar, şimdileri ise daimi müşterisiyim. birlikte sahibinin kızına iş için elimizden gelen yardımı bile göstermişliğimiz mevcut. kendileri yurt dışına gittiği için sanal ortam yeni hasret giderme noktamız artık fakat her uçak biletini alıp resmini attığı vakit nerede buluşacağımızı biliyoruz.

    sözün özü paylaşmak gerçekten güzel olabiliyor yenilik istenildiğine inandığınız anda ve size bir şeyler kattığını düşünüyorsanız, neden olmasın.
  • tedirgin olmaya gerek yok internette insanlarla tanışabileceğin en güvenli ortam sözlük. ben de yarın ilk defa sözlükten bir kızla buluşucam. yurtdışından gelecekmiş 300 euro gönderdim uçak bileti için. yarını iple çekiyorum.
  • sözlük böbrek mafyasını göstermiş başlık.
  • üstteki entrylerde de yazıldığı gibi dalak ya da böbrek gitmiyor merak etmeyin. buluşacağınız kişiyle zaten konuşmanız ilerlediği için ve o kişiyi tanıdığınız için buluşuyorsunuz. ayrıca, zaten tehlikeli ya da kötü niyetli kişi kendini belli ediyor. sözlükten birçok kişiyle buluştum ve görüştüm şu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım. sizin kafa yapınız neyse karşınıza çıkan kişiler de öyle oluyor sonra da saçma sapan böbrek, dalak muhabbeti yapıyorsunuz.
  • yıl olmuş 2020. hala tedirgin olanlar var mı?

    ben şöyle bakıyorum olaya. neden fiziksel sınırlara dayalı ve iş vs. gibi çeşitli zorunluluklardan yan yana geldiğim çevre ile yetineyim arkadaşlarımı seçmek için?

    burada bir nick altında yazan (ki bu da yazanın daha "gerçek" düşüncelerine erişmemi sağlıyor.) geniş bir yelpazede sıralanan insanlarla tanışmak varken.

    böbrek falan. blabla car ile seyahat, couchsurfing ile konaklama başlığına yazsanız hadi neyse belki. kaaaç yıl önceki korkular bunlar. interetten sevgili bulduğunu söylemeye utanmak falan.. bilinçaltındaki yersiz korkulardan kurtulmak lazım.
  • tanıştığım en iyi insanlar arasında olan çok vardır hala görüşürüz.
  • daha yazar bile olamadım ki, hangi yazarla buluşayım?
hesabın var mı? giriş yap