youtube sorunsalları

  • misal asmr saçmalığı, yetişkinler yaptığında "zorla izlettirmiyor" diyordum ama çocukların bu tip video çekmesi rahatsız etti beni.
    https://www.youtube.com/watch?v=nqjfokzludo
    içerik normal ben mi hassasım? bence normal değil.
  • öyle ki; youtube, kurulduğu günden bu yana içeriği legal çerçevede olan her videoyu saklayabilmiş, koruyabilmiş vaziyette. video yüklemek için kısıtlama da koymayan, her kullanıcının boyutu farketmeksizin sınırsız sayıda video yükleyebildiği youtube, bu videoları nasıl saklayıp, depoluyor? bu sistemin işleyiş şekli nedir?
  • content id veya dmci gibi içerik havuzu bünyesinde barınmayan video formatındaki her türlü 18+ içeriği nasıl tespit edebiliyor? milyonlarca kullanıcıya açık bu platformu bir çöplük olmaktan nasıl kurtarıyor?
  • eskiden, en azından 3-4 sene öncesine kadar bir video altındaki tüm yorumları tek seferde görebiliyordum ama şimdilerde tüm yorumları görebilmek için sayfayı durmadan aşağı kaydırıp yeni yorumları yüklemekle uğraşıyorum ki her seferde sadece 20-30 yorum görebiliyorum. haliyle 1000 vs. yorumu olan bir videodaki tüm yorumları görebilmek için dakikalarca uğraşmak zorunda kalıyorum.
    bunun herhangi bir kısayolu var mı? google'da arama yaptım doğru kelimeleri kullanamadığımdan olsa gerek bir türlü sonuca ulaşamadım.
  • bir şey okurken değil ama mekanik şeyler çalışırken youtube ekranı, küçük bir şekilde kenarda dursun istiyorum.
    bunu yapmanın yolu var mı?
  • ben yıllar yıllar önce, küçükken, bir youtube kanalı açmışım ve video yüklemişim oraya. videoda ben yokum ancak ben hazırlamıştım, şu an benim için utanç verici bir video.
    bunu yaptığım yetmemiş gibi bir de başka bir kanal daha açıp aynı videoyu oraya atmışım, sadece arkadaki müziği değiştirmişim.
    ya bu kadar da olmaz ki... hadi bir m*llık yaptın, bari iki m*llık yapma!
    şimdi ne kanalların e-postasını hatırlıyorum, ne de şifresini. iki kanalda da adım ve soyadım var, profil fotoğrafları da aynı. bari birini “kopyalama” adı altında şikâyet edeyim de biri silinsin hiç değilse diye uğraştım, bari biri gitsin ya...
    bu kanalları sildirmenin bir yolu var mıdır? kanal veyahut da video fark etmiyor gerçekten. ülkede de bu ad ve soyada sahip tek kişi benim maalesef. youtube videosu oldukları için de direkt aramalarda kabak gibi görünüyor, allah da benim belamı versin, yazıklar olsun bana.
    avukatlar da videoları sildirebiliyormuş ama bayağı para istiyor olmalılar ve videoda ben yokum sonuçta, bu durumda da silinebilir mi? rahatsız oluyorum çok. yıllardır giriş yapılmayan kanalları silseler çok mutlu olurdum doğrusu.
  • samsung galaxy note 20 ultra telefonum youtube premium var. 720p den yüksek seçenek yok. neden olabilir? nasıl çözülür?
  • tv uygulamasında solda bulunan menüden haberlere tıkladığımda karşıma sadece hürriyet gazetesine ait haber videoları çıkıyor.
    kontrol ettiğimde hürriyet'e abone bile olmadığımı gördüm. nedir bunun sebebi acaba?
  • google'ın genel olarak yeni girişimleri sevdiğini biliyoruz. elinde youtube gibi zaten içerik yayınlama konusunda gerek hız gerek tecrübe olsun son derece işlevsel bir platform var. diğer taraftan film kiralama satma konularında da çalışan bir departmana sahipler. yani sanki ellerinde bütün malzemeler varmış fakat adım atmıyorlarmış gibi bir his uyandırıyor bende.
    zaten youtube premium gibi bir hizmet veriyorsun. o hizmeti biraz daha tuzla ve ortalıkta ne kadar film dizi varsa hepsini topla koy youtube'a . acun'un bile böyle işlere girdiği bir zamanda neden böyle bir girişimde bulunmuyorlar aklım almıyor.

    fikriniz nedir bu konuda?