309 entry daha
  • ekşi fest 2012 ile ilgili olarak:

    festival için kapı açılış saatimiz 13:00, program 00:00'a kadar devam edecek. festivale girişleri, çıktısını aldığınız davetiyelerinizin barkodunu okutarak yapacaksınız. herhangi bir nick kontrolü vs yapılmadığından festival davetiyenizi mutlaka yanınızda bulundurmalısınız. davetiyelerinizi yarın saat 17:00'a kadar oluşturabilirsiniz. cuma saat 17:00'dan sonra davetiye dağıtımı olmayacaktır. daha önce de duyurduğumuz gibi 18 yaşından küçükler festival alanına alınmayacaktır, bu yüzden kimliklerinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

    bunların dışında,

    ödemeler için:
    festivalde yiyecek-içecek ödemelerinizi barlardan ve yemek standlarından satın alacağınız markalar aracılığıyla yapabilirsiniz. bu markaları kredi kartı ve nakit kullanarak satın alabilirsiniz..

    festival programı için: (bkz: #29002521)

    alkollü/alkolsüz içki fiyatları için: (bkz: #29060251)

    sıkça sorulan sorular için: (bkz: #28824463)

    ulaşım için:
    - eğer toplu taşıma ile beşiktaş’tan ya da zincirlikuyu metrobüs durağı istikametinden gidecekseniz, sarıyer minibüslerine binerek parkorman girişinde inmelisiniz.
    - eğer metro ile taksim mecidiyeköy levent istikametlerinden gelecekseniz, metro ile darüşşafaka durağında inerek parkorman'a gelebilirsiniz.
    - eğer kendi aracınız ile 1. köprüden gidecekseniz, levent çıkışından zincirlikuyu-maslak güzergâhını takip edeceksiniz. maslak askeriyeyi geçtikten 1,5 km sonra solda parkorman girişini görebilirsiniz.
    - eğer kendi aracınız ile 2. köprüden gidecekseniz, 4 levent çıkışından maslak güzergâhını takip edip, maslak askeriyeyi geçtikten 1,5 km sonra solda parkorman girişini görebilirsiniz.
    - parkorman içinde otopark yok dilerseniz çevredeki otoparkları kullanabilirsiniz.

    iyi eğlenceler dileriz.
532 entry daha
hesabın var mı? giriş yap