9 entry daha
  • kadın ve erkek için cinsel münasebette daha fazla zevk alma şeklinde bile kendini gösteren faydalar.

    bak hiç sağlığına, hijyenine girmeyeceğim. senin dilinden konuşacağım, kullanacağım argo ifadeler için de şimdiden özür dilerim.

    bunu herhangi bir başlıkta galiba uzun yıllar önce de yazdım, tekrar ifade edelim, piyasa ergenlere kalmasın.

    sünnetsiz penis, üzerinde neredeyse penisin boyu kadar hareket edebilirliği olan, üzeri gevşek deri sarılı bir silindir geometrik şekildir. yani, sünnetsiz penisi ortasından iki parmağın ile tut (tut kızım korkma bilim bu bişey olmayacak... olursa da ben karışmıyorum.) parmağın deri üzerinde hiç kaymadan penisin başından köküne kadar parmakların yer değiştirebilir. tam boy gezemesen de en az %60 boy kadar hareket edecektir.

    işte bu durum sekste her şeydir:

    çünkü sekste zevki üreten motorun çalışma yüzeyidir, nedir o motor, sürtünme.
    mühendislik bir kavramdır sürtünme, iyi bilin.

    sünnetli penis vajinaya sürtünür, sünnetsiz penis vajinaya park eder ve kendi kendini siker. evet şaka yapmıyorum resmen kendi kendini siker. (yukarıda anlatılan parmak deneyini hatırlayınız, orada yaptığınız vajinaya penetrasyon simülasyonuydu, iki parmağın vajinanın kavrayan vulva minör diye tabir ettiğimiz girişiydi.)

    kısacası sünnetli penis zevk alır ve verir, bu konuda sünnetsiz penisten ciddi üstünlükleri vardır. demiyorum ki ötekisi de sıfır. sünnet derisi ile penisten dokunuşa duyarlı milyonlarca hücre de kopar, bu da dezavantajıdır mesela, lakin kefeye koyarsak sünnet sünnet sünnet beyler.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap