• kendini bilmez bir milliyet cadde yazarı. cem yılmaz'ın cansu dere'yle fotoğraflarını çekmek isteyen paparazilere sinirlenmesini eleştiren kişi aynı zamanda. arkadaşın tezine göre istinye park gibi "kamuya açık" bir alana (cem yılmaz kamudan değil lordlar kamarasından ya) barıştığı eski sevgilisiyle buluşursa, her türlü paparazi tacizini mübah gören bir zihniyeti var. yine bu mantığa göre ilgi çekici bir ünlüysen dışarı çıkmak yassah kardeşim.
  • saçma sapan haberler yapan bir adam.

    ayrıca bir film gösteriminde cep telefonuyla perdeden görüntü alıp bunu haber yapacak kadar izan bilmez bir kişi.

    yetmiyor resmen kışkırtma üzerine kurulu şeyler yazabiliyor.

    ondan sonra ünlüsü ünsüzü herkes magazincilerden neden nefret ediyor diye sorarsınız. ah canım ya.
  • özel hayatı delik deşik eden adam.
  • kıbrıs'taki mavi köşk'ün şu andaki takım çavuşu olan gazeteci. on numara insandır.
  • iyi magazin muhabirlerindendir. yaptığı haberleri, özellikle röportajlarını keyifle okuyoruz. başarılı adam. ileride milliyet gazetesinde magazin müdürü olur mu olur.
    (bkz: at fava bekle)
  • sercan kısmet kimdir ? diye soranlar var ise mesleğinde ve kişiliğinde markadır. ve onu gibisini tanıdığım için mutluyum... onunla vakit geçirdiğiniz zaman dünyanın en mesut bahtiyar insanı olabiliyorsunuz... ve entelektüel kişiliğe sahip birisi... mesleğine gelince aklına koyduğu haberi kovalıyor ve gerçekleri gün yüzüne çıkartıyor ve buda mesleğinde kendisini orjinal kimliğe kavuşturuyor...orjinal demiş iken söylemeden geçemeyeceğim marjinal misin ? sercan kısmet dediklerinde marjinal değilim orjinalim diyebilen birisi ve bunun gibi birbirinden güzel espirileri var örneğin; zirvedeyim duyamıyorum , marjimenn marjimenn benden bela bekle marjimenn! der lakin şuana kadar sercan kısmetten bela değil en ufak kötülük bile görmedim dünyanın en iyi insanlarından birisi. iş hayatında dışında neler yapar ? fifa oynamaktan büyük zevk alır ancak bu son zamanlarda mobil bir uygulama olan kafa topu oyununu arkadaşlarıyla oynamaktan ve yenmekten daha büyük bir zevk alır... oyun oynarken kendinden geçiyor adeta kendi kendine tezahürat yapıyor ve bizde ona bakınca çoşkuya geliyoruz festival havasında sıcak ortama sahip oluyoruz keyif verici mutluluklardan birisi ve tezahürat ( siz kötü değilsiniz , ben çok iyiyim ) gördüğünüz gibi kendisi çok alçakgönüllü bir kişiliğe sahip kimseyi kırılmasını istemiyor ; ) seviyoruz sercan kısmet !
  • magazin camiasında oldukça sevilen ve tanınan mütevazı kişilik.
    dost canlısı ve kendisinden yardım istediğiniz zaman sizi kırmayan ve sürekli ama sürekli röportaj yapan başarılı magazinci.
hesabın var mı? giriş yap