• fifa nin tarih itibariyle baskanligini yuruten adamin adi.
  • (bkz: sepp piontek)
  • embesil bi spikerin tasviriyle

    "biraz kilo almış sanırım. suratı dolmuş ve gıdısı da çıkmış..."

    gıdılı başkan.
  • ölmemesi durumunda tüm dünyada futbolun nefret edilen bir spor haline gelmesini sağlayacak adamdır, aynı zamanda tahminen 2010 dünya kupası finalinin adını isviçre(a)-isviçre(u21) olarak koymuştur.
  • turkiye de besiktas caykur rizespor macinin ardindan 1 saat içinde federasyon başkanının istegi ile 3 maç saha kapatma cezası verildigi unutulmadan yorum yapılması gereken kişidir. ki cezayı veren hukukçu ve sepp blatterin ögrencisidir. eger olayda beşiktaş suçluysa bir canın bedeli 3 maç degildir, yok beşiktaş suçlu degilse 3 maç ceza ne demektir. ki buna karar verecek olan levent bıcakcı degildir.

    dun gece yasananlardan utanc duymuyorsak(isviçre nin çirkefligi falandi filandi hepsi laf u guzaf) yillarin şifo su bile akli selimligini yitirmşişse, futbol futbol olmaktan çıkarılmışsa sepp blatter e denecek hiçbirşey kalmamıştır. aynanın karşısına geçip kendimize bakalım.
  • türkiye-isviçre maçındaki* olayları araştıran komisyonunun başına isviçreli birini getirecek kadar utanmaz bir adammış bu. fatih terim'in söylediği gibi böylesine gerilimli bir maçta çıkan olaylar hakkında (olayların tatsız olduğu açık olsa da) maçın bitiminden sadece saatler sonra televizyona çıkıp açıklama yapan, bu açıklamaları yaparken "bir isviçreli olarak" konuştuğunu açıkça belirten, görmediği olaylar hakkında ahkam kesip oracıkta yargısını da veren, kendini futbolun tanrısı zanneden ve bağlı bulunduğu kurumun tahtına yapışarak rant sağladığı çok açık olan terbiyesiz insandır.
  • yurtiçinde oynanan lig maçında çok büyük bir ihmal sonucu bir insanın ölmesi ile uluslararası alanda iki maça yayılmış bir mücadelede düzenli olarak yürütülen yıldırma ve tahrik operasyonunun sonucunda çıkan olayların tamamen birbirinden farklı durumlar olduğu düşünüldüğünde şerefsizin önde gideni olarak tanımlanabilecek bir dombilidir kendisi. şu zamana kadar getirdiği saçma sapan öneriler uygulanmış olsa bugün futbol diye sirk seyrediyor olurduk. kanımca biz de sütten çıkmış ak kaşık değiliz, lakin huysuz bir bunağın fifa başkanı olmasının yanında bizim yediğimiz haltlar devede kulaktır.
  • futbolun feodal otoritesi konumunda olan fifa'nın başındaki derebeyidir efendim kendisi.

    cok uzun zamandır nazar-ı dikkatimi celbetmiştir ama ifade etmek bugüneymiş meğerse: her nedense fifa, uefa, uluslararası olimpiyat komitesi(bkz: ioc), uluslararası bilmemne konfederasyonu gibi üst düzey spor sivil toplumu örgütlerinin başında veya kilit noktalarında hürmetli blatter efendi gibi yaşını başını almış bir isviçreli oturmaktadır her nedense. ve bu isviçreli kast spor camiasının kural/ kanun koyuculuğu işlevini muazzam bir taassup ve bağnazlık ile sürdürmekte ve hernedense işlerine gelmediği zaman veya herhangi bir ikinci/ üçüncü dünya ülkesi uluslararası spor arenasında sivrilmeye ve ses getirmey başladığı zaman bulanık kafaları içindeki örümcek ağlarının dağılması pahasına blatter efendi gibi tuhaf tepkiler verebilmektedir.

    neyse ne diyelim mübarek olsun fifa sı!!
  • yalakaları ile ünlü başkan. (bkz: almanya),(bkz: ingiltere),(bkz: italya) basını.
    sözlük küliiyatı için (bkz: icimizdeki irlandalilar)
  • yeni düşman. hayırlı olsun. bundan öncekiler için:

    (bkz: alexander frei)
    (bkz: köbi kuhn)
    (bkz: lubos michel)
    (bkz: frank de bleeckere)

    bir de sorumlu bir kişi olaraktan içimize çevirmek isterim kamerayı:

    (bkz: fatih terim)
    (bkz: alpay özalan)
    (bkz: tolga seyhan)
    (bkz: mehmet özdilek)
hesabın var mı? giriş yap