• kimse kusura bakmasın bu sefer yerinde olmuştur.
  • misvak’tan nefret ederim ama ilk defa dogru bir tespitlerini gordum.

    edit: muhalif olmamiza ragmen adamlarin 40 yilda yaptigi guzel bir espriyi begenmemize laf atan bir angut olmus, surada 100 entrysi varsa 98’i begendiginden soz etmistir, senin gibi bir ya da iki carcakal da iste siyasal islama alkis tutun, biber gazi cop yiyince anlarsiniz, bik bik bik. ulan cumhurbaskaninin fazil say’in konserine gitmesi ne kadar yerindeyse bu espri de o kadar yerinde iste, 100 kisiden 99’u begenip sen begenmiyorsan sorun sende.

    edit2: islam ekonomisi yuzunden sogan ekmek yemiyoruz kopek kurumsalda 8-10bin maasla calisiyoruz, kendinle karistirma herkesi. terbiyesize bak ya, bilmiyoruz sanki turkeyjerky oldugunu, calinmis oldugunu, adamlarin da hirsiz oldugunu, rusveti, yolsuzluklari, cocuk katili olduklarini. ama hicbirseye gulmeyelim su ulkede cidden; ne dincinin, ne muhalifin esprisine gulmeyelim, kan aglayalim 7/24. biz de cok memnun degiliz de bu kadar mutsuzsan git intihar et ya kardesim. bu nedir abi? nasil bir nefreti var iki tarafin birbirine? c.baskani fazil say’in annesi olunce taziye telefonu eder fazil say donek olur, adam fazil say konserine gider hemen fazil say’in fb sayfasi kufurlerle dolar. akit falan ne farkiniz var lan o zaman? muhalifim de
    muhalifim. muhalifsin diye komik birsey olunca gulmuyor musun? hemen cop, biber gazi yiyince anlayacaksiniz diye laf sokmalar.

    edit3: calinti olmasi komik oldugu gercegini degistirmiyor.
  • tebessüm ettirmiştir. aslında ülkenin her iki kutbunun da aynı derecede değerlerinin suistimal edilmesine izin verdiğini gösteren sanatsal bir çalışmadır. tabi bunu hazırlayanlarının bu kadar ince düşündüklerini tahmin etmiyorum.

    edit: (bkz: luciferous) nickli arkadaş uyardı. capsin misvakla ilgisi yokmuş. şu linkten capsin orijinal sahibini görebilirsiniz. tahminlerimde yanılmamışım yani.
  • bu defa güldürmüştür.
  • ilk entryde anlatım bozukluğu var sandım. espri anlayışının gelişmediğini anlatmaya çalışıyorken "kötü örnek" demesi yanlış olmuş diye düşündüm.

    linke tıklayıp fotoyı açınca, adam haklı beyler demeden önce resmen püskürdüm.
  • bozuk saat misvak ve yanlış adam özdil.

    yakışanlardır.
  • bozuk saat misali bu sefer doğruyu göstermiş caps olmuş. ite köpeğe maskara oldun. gurur duy eserinle yılmaz özdil..
  • bu sefer cuk oturtmus caps'tir.

    normalde bi bka benzemeyen seyleri espri diye yapar bu adamlar ama yılmaz ozdil haketmistir.
  • ilk defa misvak karikaritürüne tebessüm ettiren karikatürdür. bu zevki bana tattırdığın için teşekkürler yılmaz özdil.
  • güzel olmamış mı? bence oldukça esprili olmuş
hesabın var mı? giriş yap