• neye dayanarak yanındaki koltuğa kimin oturup kimin oturamayacağına karıştığını anlayamadığım kadın.

    şimdiden zamanın ötesine göz kırparak söylüyorum ki, allah'tan başörtülü değil, yoksa ne başörtü zihniyeti kalırdı ne faşist dinciliği kalırdı, burada yerden yere vurulurdu.

    link : *

    edit : link sonsuz sevgilerimle adlı yazarın haklı uyarısıyla kadının yüzünün sansürlendiği bir video'nun linki ile değiştirildi. hem video'nun kalitesi düşük olduğundan hem de benim sansürleyecek teknik bilgim olmadığından ilk başta sansürsüz video'yu koymuştum. hem video'da görünen insanlardan hem de bu konuda hassasiyetini belirten yazarlardan özür diliyorum.
  • - genç bişey olsan dicem ki sakınıyosun kendini ahahakgkhfakfjkalfa

    diyen kardeşimizin yardırdığı ibretlik video.
  • anormal bir davranış sergileyen kadındır. buna benzer bir olaya ben de şahit olmuştum en sonunda rezil olup susuyorlar. etkiye tepki göstermek normalken ortada bir şey yokken çirkeflik yapmak bir kadına hiç yakışmıyor.
  • babasının evi amk sanki. "bayan almak istiyorum, oturmak isteyen boş metrobüse biner" diyor. ayrıca boş metrobüs bulursak bineriz, hiç meraklanmasın. kapalı olduğu için direk önyargılı yaklaştığımız kadınlara karşı, ders olsun bu kadın bize. dışarda görsen modern biri zannedersin. fakat hanımefendi 10-15 dakikalık yol için, yanına erkek oturtmazmış. allah akıl fikir versin bu ve bu zihniyetteki insanlara.
  • videodaki kadın ağır manyaktır onu geçtim de, bazen haklı olan kadındır.
    yahu ben bıktım cam kenarına sıkışmaktan. gelen erkek yayıyo bacaklarını ebesinin amına kadar, ben temas etmemek için büzüldükçe büzülüyorum, ben büzüldükçe paşam taşaklarını iyice seriyo, katil olmamak için zor tutuyorum kendimi.
    şu toplu taşımada bacaklarınızı ebeninizin amına kadar yaymayın arkadaşım.
  • beyinsel sıkıntıları olan bir kadın. ben açıkcası bu kadınla muhatap olmazdım. "ha peki" derdim içimden. rezillikten başka bir şey değil. o değil de, korktuğum şey kadınlar arasında bu düşüncenin yayılması. işte o zaman tuttuk; yani otobüs direklerini.
  • sessiz ve ciddi bir ofis ortamında kahkaha atmamı sağlayan kadın.

    ofisteki metrobüs kullanan bayanlara ayrıca ilettim linki :)
  • oturan erkeklerin cazibesine dayanamayacağını düşünen kadındır. halbuki koynundaki sineleri turşu olmuş kadındır.
hesabın var mı? giriş yap