• "kumar borcu namus borcu" temalı cinayetlere şahit olacağımızı gösterir.
  • kıbrıs delirmişliğine dur diyecek olabilir.
  • aşağıdaki nedenlerden dolayı olanaksız olandır:

    1. kumarhaneler açıkken, nasıl vergilendirileceği bir türlü bulunamadı. cihaz ve masa başına vergi getirilmesi konuşuldu ancak tutmadı.

    2. kumarhanelere yalnızca zenginlerin girmesi için özel kimlik sistemi de denendi. ancak bu da insanlar arasında ayrımcılığa neden olduğu için terk edildi.

    3. kumarhanelere yalnızca yabancıların girmesini sağlayacak bir düzenleme yapıldı. ancak bu da yürümedi.

    4. kumarhanede kara para aklamayı engellemenin pratik bir yolu yok. adam ben bunu kumarda kazandım diyecek. kimse de bir şey kanıtlayamaz. özellikle de o paranın belirli bi yüzdesinin masada bırakılması karşılığında kumarhane de memnuniyetle karşılayacaktır. özellikle de türkiye zaten kara para cenneti olmuşken çok gereksiz bir davranış olacaktır.

    5. kumarhanenin sakıncaları arasında bugün sıkı bir denetimle önlenebilecek tek konu kredi ile oyun oynatılması. bu engellenir, ancak kara para aklama ve mafyalaşma başta olmak üzere eski tas eski hamam devam eder.

    tabii ki yeni açılacak kumarhaneler de eskiden bu kumarhaneleri işletmiş ya da halen yurtdışında işletmekte olan mafya bozuntuları tarafından açılacak. sonuçta hem know-how hem de sermaye onlarda.

    gelecek bir kaç israilli ve rus zengin için bunu riske etmeye kesinlikle değmeyecektir.
  • turizm bu haldeyken antalya'ya ilaç gibi gelecektir. kaliteli ve paralı turistler tekrar ülkemize gelir ve para harcar.
  • insanların günah işleme özgürlüğünün geri verilmesidir.

    ehehe. https://www.youtube.com/watch?v=k4rgqh56rho
  • ilk zarı tayyip atar.

    allasen memlekette onun açmadığı oyun, rulet masası olmasa olur mu? bereketi kaçar eli uzun adamın elinin değmediği mekanda oynanan oyunun.
  • liberal demokrat olarak bir birey olarak destek verdiğim olay.
    milyonlarca dolar ülkemizde kalmış olur. turizm açısından da cazip hale gelir ülkemiz.
    yasal olarak kumar oynatılması bence hiç sorun değil.
    sen devlet eliyle yasaklamaya kalkınca ortadan kalkıyor mu zaten? her semtte kontrolsüz bir şekilde oynanıyor zaten hali hazırda.
  • kumarhaneler açılacak insanlar kumar oynayacak ailelerinin rızkını yiyecekler sonra odeyemeyip kafalarına sıkcaklar, çocuklar babasız, kadınlar anasız. ey iyi kurgu böyleyken. soruyorum size ey müslümanlar açılsın mı.
  • acilen gündeme alınması gereken.
hesabın var mı? giriş yap