• muhteşem bir tayfadır bu tayfa. hepsi ayrı harika, ayrı cabbar. ama bazıları bu tayfayı takdir edemez gerçi; laf eder. eee, ne de olsa kedi uzanamadığı ciğere mundar der.
  • her söyledikleri sözün, her yaptıkları şeyin doğru olduğunu, ayrıcalıkları olduğuna inanan bireylerin, söyleyecek sözü, kendisini savunabilecek gücü olmadığında insanlara çamur atıp susturmak, kıskanıldığı izlenimi yaratmak yada erişilmez olanın bireyleri ezdiğini hissettirmek isteyen tayfadır. oysa uzanamadığı çiğeri mundar eden kendileridir bir de fark edebilseler.
  • insandaki eleştiri duygusunu köreltmekle kalmayıp, bu lafın üstüne ne söylerseniz söyleyin göt olmuş sayılırsınız. bu tayfaya dahil olmak için sadece bu lafı ezbere bilmeniz yeterlidir. bundan sonrası ise çok kolay, pusuda bekleyip zamanı gelince çat diye bu lafı yerleştirirsiniz ve karşı tarafı göt etmenin mutluluğunu yaşarsınız.

    aslında ben bu konu hakkında şuna inanıyorum, burada tek suç bu tayfanın değil. o orospu çocuğu kedi var ya işte o ibne o ciğere uzansaydı, bugün biz bu sorunla baş başa kalmayacaktık. kütür kütür giydirecektik, göt edilme korkusu yaşamadan.
hesabın var mı? giriş yap