• hep bir isyan, hep bir özlü sözle gönderme, hep bir 'adam'lık vurgusu içeren instagram paylaşımları ile kendini gösteren arayıp da bulamama hali.

    ara ara kaybolup yeni sevgilileriyle resim paylaşırlar. bir süre sonra o kişi de 'adam' olmadığından ilişki biter ve yine adamlığa gönderme başlar.

    bu adam gölge adam sanırsam.
  • kadının kendine gerçekten uygun insanı bulmasıyla biten arayıştır. herkes bu kadar şanslı değil tabi.
  • bitmek bilmeyen diye şikâyetçi bir söylemle başlığı açıyorsunuz peki hiç sorguladın mı kardeşim neden bitmek bilmiyor?
    çünkü adam gibi adam yok piyasada ondan o arayış bitmiyor adam olanı bulana kadar da bitmeyecek.
    çuvaldızı önce kendine batırmak
  • erkeklerin" kadın dediğin şöyle olacak abi" ile başlayıp ideal meme gibi gerzek başlıklar açarak sığlıklarının dibine vurdukları için bu ülkede hiç bulunamayacak erkek tipidir. bastırılmış ya da şişirilmiş cinsellikleriyle kadınları evlenilecek ve eğlenilecek kadın olmak üzere sınıflayan bir zihniyetten çıkmasını beklemediğimiz karakterdir.
  • insanı hayal kırıklığına uğratandır. bırakın bu işleri yahu. genelde kriterleri olan ablalar, hemcinslerim karşı tarafın kriter listesine bile giremezler. azcık salın, neyin siparişini veriyorsunuz.
  • kadınlar erkeklerin gelirine, erkekler kadınların giderine baktığı sürece bu arayış hep devam edecektir.
  • yakışıklı, boylu poslu olsun, parası da olsun, beni aldatmasın, gözü dışarda olmasın düşüncesinden kaynaklanır hep.

    ama zor işte. diğer kadınları çok kolay etkileyebilecek özellikleri varsa senin de top class güzellikte olman lazım elinde tutmak için, ki onlarda aldatılıyor. kaldı ki o güzellik de yok. kullanıp atacaklar, sonra da ağlıyacaksın. yapma.

    çok güzelsen denemeye değer. aşık edebilirsin belki. üzülüyorum bazı kızlara o kadar tutkuyla bağlanıyorlar ki. olmayınca psikolojileri acayip bozuluyor.
  • hadi ordan :)

    sahtekar da olsa, yalancı da olsa, üç kağıtçı da olsa bir etiketi varsa ve istediği kadının gözünü boyamak istiyorsa, o erkek o kadını elde eder. bu türkiye gibi güvensizliğin, aşağılık kompleksinin kol gezdiği memleketler için geçerlidir.

    siz bakmayın kadınların feminizmden, kendi ayakları üzerinde durmadan, eşitlikten dem vurmalarına. ergenlikten itibaren güçlü olanın peşinden giderler. o yüzdendir ki maço görüntülü, mafya özentisi öküzlerin yanında güzel bir kız görürsünüz her daim. sonra "bana şiddet uyguluyo"! yok ya? ne uygulayacaktı? adam belli; bildiğin öküz! kendi gibi davranıyor sadece.

    evlilik çağı gelince de; falanca şirkette, geleceği parlak, babasının şirketi var, arabası bilmem ne, beni sahipleniyoo, gibi kezbanlıklarla koca seç, sonra ben ayaklarımın üzerinde duran modern bir kadınım! "üniversite de hoca ama karısını dövüyor". üniversite de kariyer yapıyor diye koca seçersen, adamın huyuna suyuna bakmazsan ağzının ortasına koyar zumzuğu. burası türkiye: öküzlerin pirim yaptığı memleket. gücüne hayran olduğun adam gün gelecek o gücü sana karşı, evladına karşı da kullanacak, bu belli.

    dünya iyisi olduğu halde, "ben de güçlü olacam, ben bana yapılanları hak etmiyorum" diye değişen bir arkadaşım vardı. "bunlara böyle davranıcan aabi" diyen hayvanın peşinde elli tane hatun var :)

    bunların bir de kocası sayesinde çevresine hava atanları ve sırf bu imtiyazları için yaşadığı cehennemi dışarı yansıtmayanları var. "kindi iyiklirim izirindi diriyirim"

    hadi ordan :)

    not: bunların hepsini, o hava attığınız, karşısında olmadığınız gibi görünmeye çalıştığınız erkeklerin tamamı biliyor. sizi nasıl ve ne sebeple elde ettiklerini biliyorlar. bundan daha kötü bir şey düşünemiyorum.

    elinizde tek silah var: aldatmak! e başkaları da nasiplensin tabi...
  • bu kadınlardan etrafınızda bolca varsa ve siz bekar bir erkekseniz sorun sizde de olabilir.
hesabın var mı? giriş yap