• uzun süredir kendime itiraf etmekten çekindiğim bir gerçek.

    bunu kabullenmek o kadar zor ki anlatamam sözlük. ilk başlarda her şey masumane bir tinder macerası ile başladı. uzun süredir boşladığım seks hayatımda artık alarm çanları çalmaya başlayınca dayanamayıp askıdaki tinder hesabımı uyandırmak zorunda kalmıştım. azami mesafeyi 3 km’ye kadar çektim. ne olacaksa olsundu artık. hoşuma giden profilleri sağa kaydırırken erkek bedenine olan bu seksist yaklaşımımdan ötürü kendimden tiksinmiştim. toy bir ergen değilim. elbet düştüğüm tek şey salt bedenini pazarlamak için kaslarını, vücudunun her kıvrımını ve her oyuğunu teşhir eden erkekler değil. profilinde çizdiği imaj da benim için çok önemli. tabii çoğu zaman bu imaj içi boş bir balon çıktığından dolayı hayal kırıklığına uğramadım değil. ama aralarında elbette ruhuma ve aklıma hitap eden erkeklere denk geldim. ve bunlardan ikisine aşık oldum ve hala aşığım.

    edit: üçüncü olmak isteyen erkek ne çokmuş arkadaş.

    edit 2: çok naifsiniz.

    edit 3: et yiyenlerle geçen anımı okumak isteyenler için (bkz: #106899138)

    edit 4: özelden en içten dileklerini ileten arkadaşlara teşekkür ediyorum. sanılanın aksine özelden kimse küfür etmiyor, aksine çok güzel mesajlar alıyorum. küfürler hep bu başlığın altında. :(

    edit 5: sars-cov-2 başlığı altına lütfen günlük istatistikleri yazmayın. istatistikler covid-19 başlığına yazın lütfen. ekstra (bkz: #105587512)

    edit 6: aynı anda iki farklı kişiye masumane ve saf duygular beslediğim için yemediğim hakaret kalmadı. umarın kınadığınızla sınanırsınız. ikisiyle ayrı ayrı muhteşem vakit geçiriyorum. kalbimin derinliklerindeki ölmüş kelebekleri yeniden canlandırdılar, yeni doğmuş bir bebek veyahut günahlarından arınmış bir sofu gibiyim. sizleri pis ön yargılarınız ve boktan ahlak anlayışınızla baş başa bırakıyorum. kim ne derse desin ikisine karşı hissettiğim tün hislerim gerçek ve tertemiz.

    edit 7: kişilik bozukluğu, psikolojik problem yazanlara soruyorum. hiç aynı anda iki kişiye ilgi duymadınız mı? böyle bir zevkin doruklarına çıkmadığınız için beni yargılamanızı ve bana hakaret etmenizi anlıyorum. hem nereden bileceksiniz? hiç tatmadığınız bir duygu size tehditkar, korkutucu ve dehşet verici gelebilir. korkularınıza kollarınızı açın. tüm kin ve nefretiniz korkularınızı kucaklamakla beraber sönüp gidecek.
  • ilk 3 e girerim
  • kaşar ruhlu kadınlarda görülen kişilik bozukluğu.
  • tanım: tinder'dan bulduğu birilerine aşık olduğunu sanan bir adet kadının söyledikleri.

    sana özel gelmiştir tamam da, aşkın içini boşaltmayın, ayrıca tinder'ın amacı belli. amacına uygun kullanmayacaksan kullanma, kendini böyle üzersin.
  • bir psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim.
  • out lander.
  • ayıp
  • (bkz: insan hayatında yalnız bir kere aşık olur)
    bırak aynı anda aşık olmayı, farklı zamanlarda iki kişiye aşık olmak bile mümkün değildir. zira insan hayatında yalnız bir kere aşık olur.

    mesajlar üzerine edit: arkadaşlar, aşk meşk işleri öznel şeyler. sözlük formatına sadık kaldığım için kesin hüküm verir gibi yazmışım. isterseniz 14 kere aşık olun ( bir yazar arkadaş olmuş bu arada) bana ne. hayat bu kimi on dört kere aşık olur, kimi bir kere aşık olur on dört bahar bekler. ben on dört bahar bekleyenlerdenim.
  • gönlü bol
  • aşkın ne olduğunu bilmemekten;

    iki kişiye birden ise aşk değildir,
    hızlı gelişmiyorsa aşk değildir,
    şiddetli değilse aşk değildir,
    kontrol edebiliyorsan aşk değildir.
    ikinci defa yaşadığın aşk değildir,
    aşk bir kere yaşanır tekrarı mümkün değildir
    emin değilsen, aşk değildir...

    edit: ve belki de en önemlisi : vazgeçebiliyorsan aşk değildir...
hesabın var mı? giriş yap