• bi arkadaşımın patronunun türkiye'de iş hayatının nasıl döndüğü üzerine ilginç yorumudur. tam olarak; 'bu millet gariptir olm, ibne dersin alınır, sikersin aldırmaz!' şeklinde kullanılmıştır.
  • ünlü şairlerimizden birinin(tevfik fikret olabilir,emin değilim) yazdığı iddia edilen bir dörtlüktür bu.tam olarak şöyledir:

    insanoğlu tuhaftır
    her bir lafı kaldırmaz
    ibne dersin kızar da
    sikersin aldırmaz...işte bu kadar,sağlıcakla kalın efendim.
  • nedense seçimlerden sonra daha çok hatırladığımız söz.

    (bkz: ibne dersin alınır, sikersin aldırmaz/@broken)
  • be hey dürzü'nün tahtını sallamak yolunda ilerliyor kendisi.
  • resmi gazetede yayınlandıktan sonra tüm hudut kapılarımıza tabelası asılacakmış. türkler ve yabancılar arasında zaman zaman ortaya çıkan gerginlikleri ortadan kaldırması bekleniyor.
  • benim duyduğum bir diğer versiyonu
    türk halkı gariptir
    her lafı kaldırmaz
    ibne dersin kızar
    sikersin aldırmaz
  • 12 eylül 2010 referandum sonuçlarını da (%58 evet) destekleyen tespittir. (bkz: neyzen tevfik)
  • yine hatırladık.
  • somut örneği için bakınız
    http://www.haberturk.com/…inayetinde-sok-goruntuler

    adam erkeğe oral seks yaptırtıyor ibne olmuyor*, aynısını yapması kendine söylendiğinde* kızıyor öldürüyor.

    edit: link
  • kadınlardır efendim. güzel bir şekilde ambalajladığınızda her bir haltı yerler. yeter ki güzel kelimelerle süsleyin, ağızlarına sıçabilirsiniz. bir boku pembeye boyayıp parfümleyip fahiş fiyata satabilirsiniz. şirinlerde şakacı şirin vardır efendim hatırlarsınız, herkese aynı şakayı yapar, saçma bir biçimde herkes her defasında yutar, aptalca bulursunuz, aslında hiç mantıksız değildir, kadınlar o şakayı her türlü yutar, çünkü kurdele kırmızıdır. bir şeyi nasıl sunulduğuna göre değerlendirirler, ne olduğuna bakmazlar, ardındaki manayı aramazlar.
    ayak üstü sikilip atılmak en büyük hobileridir, daha vajinaları ıslanmadan hunharca sikilip atılırlar, yara olur, yine de mutlu olurlar. mesele sunuş tarzıdır. sonra gidip başka bir piçten vefa sümüklüden teselli bulurlar. vay efendim, niye böyle oldu. olur tabi yavrum, hiç akıllanmıyorsun ki, sana elini uzatıp seni kızım olarak görüyorum diyen buruşuk suratlı amca; aynı anda kıçını parmaklıyor, sen "yaşlı amca beni sevdi" diyorsun. lan bi akıllanın, hep aynı numaraları yemekten bıkmadınız mı? tamam erkeklerle ne yapacağınıza zaman zaman siz karar veriyorsunuz lakin, hayatın her alanında böylesiniz. birbirinizi de böyle idare ediyorsunuz, telefonda aşk şiirleri yazdığınız hemcinsiniz telefonu kapattıktan sonra "aradı yine gerizekalı, bıktım şundan" diyen siz değil misiniz? alışverişte hiç de kullanmayacağınız bir elbiseyi veya ev aletini sırf rengi güzel diye alan siz değil misiniz? "gitme" diye yalvarıp, gidince "kurtuldum" diyen hemcinsinizin sizi sevdiğini zanneden siz değil misiniz?
    amacınız sevişmekse sevişin, sonra günah çıkarmak istiyorsanız çıkarın, ama böyle bir amacınız yokken ayaküstü sikilmeyin efendim.
    ben kim miyim, ne sümüklüyüm ne piç, ben bu dram pornosu döngüsünü uzaktan izleyen ve kadınına göre muamele eden bir adamım.

    edit: yaşamın amacını arayan müstesna şahsiyetli ve inanılmaz tatlı memeli kadınlarımızı tenzih ederim efendim.
hesabın var mı? giriş yap