• doğru olanı yapan insan. yalnızca türkiye için konuşmamak lazım gelir, (kitapta yazıyor zaten bunlar) dünya çapında da bu böyledir zira. yahoo answers'da bile kendisinden sebepsizce yüz çeviren erkeklerle ilgili izlenecek teamülleri soran ve kendilerine "hiç umursamıyormuş gibi davran şekerim, erkeklerin peşinden koşma" şeklinde cevap verilen amerikalı, ingiliz, alman kızlarıyla doludur net ortamları. bu da şu şekilde izah edilmiştir, erkek doğası gereği avcıdır ve birini elde ettikten sonra sıkılır, o yüzden muhakkak ki bir sonraki avını kovalamak üzere girişimlerde bulunacaktır. doğrusunu allah bilir.
  • hoslandigi erkegi baska bir kiza kaptiracak olan kizdir.
  • şimdi kesin konuşmayayım ama büyük ihtimalle gençliğini malta adasında geçirmiş, en sevdiği film maltese falcon olan, emekliliğini maldivlerde geçirmek isteyen, fransız arkadaşlarının ona malade dediği bir malatyalıdır.
  • kız dediğin zaten koşmamalı, ne hoşlandığı erkeğin peşinden ne başka bir koşulda. *kollar dirseklerden kıvrık ve yukarıda, üstüne bilekten eller kıvrık, salına salına koşan bir canlı *
    hanım kızımız shelly-ann fraser gibi koşabiliyorsa ayrı tabi.zaten öyle koşup da istediği bir erkeği elde edememesi zor, kapar istediğini.
  • erkek kaçıyorsa koşmak lazım gelir.

    ben bugüne kadar erkeğin kaçtığını hiç görmedim. dolayısıyla kızın koşmasının gerektiği bir durumu da hiç görmedim.

    örnek vermek gerekirse, "hadi sevişsek ya" diyen bir kıza, "ı-ıh istemez hem bugün benim başım ağrıyo ki yaaa" diye cevap veren erkek hiç görmedim.
  • erkeğin de kendisinden hoşlandığını fark etmiştir. artık hala hoşlanıyorsa istisnai bir durumla karşı karşıyasın, ama yine de emin olma.

    ille kaçan kovalanır, ille köpek sikildiği yere gider, ille arabesk tavırlar... bi kere de hodri, harbi, hadron olmadı herby olun iki çarpışın meydanda, gönüller bir olunca taksim cern olur olsun.
  • genellikle çoğu kızımız. hoşlansa dahi en fazla geliştirebileceği şey kazara buluşmak olacaktır. ya da aday listesi oluşturur bekleme moduna alır. zira adam durumu anlayıp açılsa bile kompakt cevaplar vererek (bir düşüneyim, aklım karışık vs) gibi şeylerle zaman kazanıp aklındaki x in yüz verme ihtimalini düşünür.

    genellikle tutumları, bak senden hoşlanıyorum ama sen çabalamış gibi ol ki hani be kolay kız olmyayım, hani sen teklif et sen çabalamış gibi ol da öyle olsun tutumudur. sözde çoğu aşık olunca koştuklarını iddia edeler ama ortada herhangi bir reel çaba yoktur. tabi çaba göreceli birşeydir, bir kız için erkek ne dese hihihi, nerede olsa dibine bitmeye çalışmalar "büyük" çaba iken, bir erkeğin sevdiği kız kore sinemasını seviyor diye oldboy u ezbere bilip, japon sinemasıyla karşılaştırmalı örneklerle kızın kalbini çalması ise, "küçük" çabadır. evet, gerçekten kızlarımız hoşlandığı erkeklerin peşinden koşarlar. avrupalı cinsleri olur olmaz taklalar atabilecek kadar deli olabilirken kazara buluşmayı denemeye çalışmaları yine büyük bir gelişmedir, zira çoğu kızımız bu ülkede kendini istanbul sanar.
  • erkek koşmuyorsa eğer bilerek güvenli takip mesafesi bırakıyordur. 88-89 diye sayıyordur hatta..
    (bkz: 88 89)
  • motoru bozmuş da olabilir, koşarken bir yandan paçalarından aksın istemiyordur, genellememek lazım.
  • kızın belirlediği adaylar bu kızın ne olduğunu, niyetini anlayınca, birer ikişer hayatından çıkar. işbu halde bizim koşmayan kız paşa paşa koşacaktır erkeğin peşinden.

    edit: bu bir genelleme değildir, bunu yapan belli bir kesimdir.
hesabın var mı? giriş yap