• ileri derecede kepek problemi* yaşayanlar için üretilmiş ve sadece eczanelerde bulunabilecek olan yeni head & shoulders şampuanı.
    bana bizzat dermatoloğum tavsiye ettiği için koşup eczaneden aldım. içeriğindeki selenyum sülfit sayesinde kaşıntı, pullanma, kızarma gibi baş belalarından kurtulacakmışız. şahane!
  • gerçekten de işe yarıyor.
  • bir gün bunu yazacağım aklıma gelmezdi ancak bendeki seboreik dermatit illetine %98 oranında çare olmuştur. %2'lik payı da hala çok tırnaklarsam kafamda bir şeyler dökülüyor gibi geliyor ona veriyorum. üstelik yanında başka hiçbir ürün kullanmıyorum. bu tür şampuanların saçı zayıflattığını düşündüğüm için arada bir başka bir şampuan (wella hacim) kullanmayı tercih ediyorum. ama bu arada bu şampuanı kullanmadım diye pullanma/kepeklenme hemen başlamıyor da...

    tek kötü yanı diyebileceğim; fazla rahatsız etmese de kokusu hoş değil. bi parfüm, bişi koyuverin içine, olmaz mı?
  • her iddiasına girerim ki, bundan daha iyisi yok.

    rengi bi değişik zaten. 20-25 lira arası değişiyor fiyatı. uzun süre kullanılınca işe yarar mı bilemiyorum ama evet *
  • şu ana kadar üretilen en kaliteli şampuanlardan biridir. fiyatı muadillerine göre yüksek ama her kuruşunu hak ediyor ve vadettiklerini yerine getiriyor.
  • (bkz: well done)
  • selsun blue bulamamaya başladıktan sonra bunun denedim hakikaten işe yarıyor.eğer sizin de saç diplerinizde çok fazla kaşıntı varsa, kaşımaktan yer yer yaralar oluyorsa ,hiç durmayın bunu deneyin derim.

    hakikaten bu seboreik dermatit(aslında kepek değil ama kepek görünümlü) illetini bir çeken bilir ve buna çare bulunca kansere çare bulmuş gibi seviniyor insan.

    fakat bugün sorduğum eczaneler(5-6 tane) 30 liranın üstünde rakamlar söyledi, internetten 16 tl ye satın almak mümkün.
  • resmen leş gibi kokan şampuan. ıyk.

    ha saçlarım kaşınmadan, pul pul olmadan hacimle dans ediyor mu, ediyor. ben ona bakarım.
  • kepek, kaşıntı, yağlanma, kızarma vb. gibi kafamdaki sorunlar için son çözüm kapım. bir çok şampuan ve kepek ilaçları; zetion, clear, ketoral, nizoral, pantene, elidor, blendax, biomen... kullandım, saçları kazıttım, sıfıra vurdum ancak hiç bir fayda göremedim, bir türlü bu kepek illetinden kurtulamadım. kaşıya kaşıya saç da bırakmadım kafada neredeyse. yeter ki şu kaşınmayı kessin, kel kalmaya razıyım. umarım tez zamanda etkisini gösterir. tek olumsuz tarafı kokusu. biraz sıkkınlık ve fenalık veriyor insana.
  • reklam yapmak istemiyorum gerçekten ama mucize şampuan. kokusu mu? miski amber amk.
hesabın var mı? giriş yap