51 entry daha
  • nibiru ile ilgili çok sayıda makale okudum. kafamda oluşan bilgiye göre nibiru (marduk) yoktur.
    varsa bile güneşin etrafındaki turunu, anlatıldığı gibi 4 bin yılda tamamlamıyor dur. 10 binlerce yıl sürmesi gerekir. bir yörünge turu on binlerce yıl sürecek kadar uzunsa, güneşe çok uzak olması gerekir. güneşe o kadar uzaksa, ışık görmesi çok zor ihtimal. bizim duyu organlarımızın fark edemediği bir hayat kaynağı yoksa, kendi ısısı ile karanlıkta nasıl bir hayat için uygun olur. o karanlıktan bu kadar zeki varlıklar çıkmış'sa, dünyadan daha iyi özellikleri olan bir yer olması gerekir. aksi halde, sümer tabletlerini anlattığı gibi, uzun yıllar dünyaya hükmedip, burada şampanze ile bilerek ilişkiye girip bu gün'ki insan oğlunu planlayacak kadar zeki bir varlığın, dünyayı terk etmesi mantıklı değil. ayrıca karanlık bir hayata alışkın olan anunakiler ( marduk ta yaşadığına inanılan varlıklar) bu aydınlıkta nasıl yaşadı.
    bu yazdıklarımın doğruluğunu idda etmiyorum. ama buraya, dünyaya istediğin şekli verip, çekip gitmek hiç mantıklı değil.

    bütün bunları bir arada düşündükçe, hâla çok ilkel olduğumuza inanıyorum. daha kulağımızın hemen arkasındaki mars gezegeni nedir ne değildir tam bilmiyoruz. demek ki bu kadar saldırgan vahşi olmamız normal. belki de, evrenin yaşına göre, daha yaratılış aşamasının bir tık ilerisindeyiz.

    düzeltme..imla
25 entry daha
hesabın var mı? giriş yap