15 entry daha
  • ilginçtir ama patti smith in tek "hit"i. şarkıyı springsteen sadece müziği ve nakaratından ibaret olarak patti smith e teslim etmiş patti ablamız da bir gece kocasından telefon beklerken boşlukları doldurmuştur (love is a ring on the telephone...). daha sonra springsteen şarkıyı kendi yazdığı sözlerle söylemiştir.

    springsteen şarkıyı (eski) menejeri mike appel ile kendisinin 3 yıl boyunca plak yapamamasına sebep olan sorunları yaşadığı dönemde patti smith in ve kendisinin yapımcısı jimmy lovine aracılığıyla sesine uygun gideceğini düşünerek vermiştir.

    şarkının pek çok sanatçı ve grup tarafından yapılmış coverı mevcuttur. örneğin 2003 abd seçimleri öncesinde springsteen in de önderlerinden biri olduğu "vote for change" konser turnesi sırasında rem solisti mike stipe "the boss" ile aynı sahneyi paylaşırlarken patti smith in sözleri ile söylemiştir.

    patti smith şarkıdan kazandığı parayla babasına yepyeni bir cordoba 1978 almış ancak şarkı için "commercial shit" demiştir, ayıp etmiştir.

    kanaatimce en güzel springsteen söyler şarkıyı. acaip bir coşku acaip bir şarkıyı ve sevgiliyi ve geceyi sahiplenme hissettirir adama. "lan hakkaten bu gece onların galiba, ben en iyisi gidip uyuyayım" bile dedirtmiştir bruce bu fakire.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap