77 entry daha
  • khimki formasını giydiği 3 yılda rusya'da kafayı yiyen bir los angeles delikanlısı.
    annesi bugün israil'de bir televizyon kanalına telefonla bağlanıp olayı anlatmaya çalışmış. oğlunun soğuk ve karanlık rusya'da çok mutsuz olduğunu, eve kötü bir ruh haliyle döndüğünü söylüyor. psikolojisi allak bullak olan tyler, israil'e, maccabi tel-aviv'e dönüp mutlu olma hayalleri kurar. çünkü iyi bir yahudi'dir ve israil'e aşıktır.

    ancak çatışmadan önceki gün menajeri arıyor ve "tyler, maccabi anlaşması suya düştü. rusya'ya dönmek zorunda kalacaksın gibi görünüyor" der. bu haber sonrası çileden çıktığı anlaşılan tyler, annesiyle yaşadığı kocaman evde garip hareketler yapmaya, bu hareketleri annesini korkutmaya başlar. gece annesinin elini tutup kendisiyle birlikte uyumasını isteyecek kadar bitik bir haldedir.

    neyse, tyler dellenince anne lisa oğlunun lisedeki escoto isimli koçunu arar. koç, en iyisi polise haber vermesi gerektiğini söyler. bu sırada tyler evde bir şeyler yakıyor, bir şeyler kırıyordu. anne, 911'i arayıp destek isteyince amerikan polisi 3 helikopter ve 10 araç gönderir! bunun üzerine paniğe kapılan tyler honeycutt havaya bir el ateş eder. gerisi, sen misin ateş açan pis zenci şeklinde zuhur etmiştir. polis "intihar etti" diyor ama anne "oğlumu öldürdüler" diyor. kurşun hangi silahtan çıkarsa çıksın, annenin iddiasına göre polis içeri erkenden girip onu hayattayken ambulansa yetiştirebilirdi! işte asıl trajik olan nokta da bu sanırım.

    hoşça kal tyler,
    seni soğuk bir kış akşamı maccabi cehenneminde 21 sayı, 9 ribaund, 5 asistle oynayıp anadolu efes'e kazandırdığın maçla ve olympiakos'la oynanan çekyek final serisi 5. maçında ayakta kalan tek isim olmanla hatırlıyorum.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap