• bir donem bu ulke uzerinde donen dolaplardan haberi olanlarin dikkatinden kacmamis bir iblis tesekkulu daha. ozel parmak cocuk ilkokulunda cocuklar ozel mengenelerle egilip bukulup parmak ebatlarina getiriliyor, minik beyinleri seytani planlarla yogurulup, onemli mevkilerdeki devlet buyuklerimizin konusmalari dinlettiriliyordu.

    mankenligin yuz karasi vahe kilicarslandan aldiklari egitim uyarinca saatlerce hareketsiz kalmayi ogrenen bu cuceler yilbasi sepetleri icinde biblo kamuflaji ile mali ve mulki erkana dagitiliyor, boylelikle cok ozel konusmalari dinleniyor, devletin en muhim stratejik sirlari cokuluslu sirketlere pessskesss cekiliyordu.(bir yilbasi sebeti icinde bulunan toblerone ve johhny walker red label viski ile iki yil boyunca yasayabilen bu hasereler, her sene yeni bir sepetle gorev devir teslim yapabiliyorlar.)

    bu okulun mezunlari cuce olduklarindan muhattap bulamiyor kendi okullarini savunmak zorunda kalmiyorlardiysa da olayin uzerine giden nice aydini imha etmisler, gece uyurken kulaklarina civa dokmuslerdi.

    istiklal marsi yerine "menim guccuk cucelerim" sarkisiyla dans eden bu hecuc mecucler bu okulda "dunden bugune cuce suikastciler", "parmak cocuk realitesi ve kokusmus laik duzen", "siyonizm emrinda bir arpa boyu yol" gibi derslerle teror hayatina alistiriliyorlardi.

    yeterince kuculemedigi icin* bu okuldan uzaklastirilmis basarisiz bir ogrenci olan cuce mevlut ise boktan turk filmlerinde turk halkina travestilige oykundurucu yayinlar yaparak faal bir teror hayati surdurmustur.

    (bkz: ufal ufal da cebime gir)
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap